Guest onuronz Oluşturma zamanı: 27 Şubat, 2009 Oluşturma zamanı: 27 Şubat, 2009 ben fh'den orta mesafeden rahat ve iyi spin,güçlü şutlar atabileceğim,bh den ise spinli ve servis karşılamaya yönelik oynuyorum.Aynı zamanda bh den topu olabildiğince yerden atmaya çalışıyorum.Bu benim ilk kombo raketim olacak.Ben şöyle 2 tane kombinasyon oluşturdum.Sizin görüşlerinizi bekliorum. kombo 1 tahta=1030 bh=652 orta tırtıl lastik fh=stiga innova light kombo 2 tahta=joola carbon bh=874 kısa tırtıl lastik fh=stiga innova light
Yasin_Ozdemir Gönderim Zamanı: 27 Şubat, 2009 Gönderim Zamanı: 27 Şubat, 2009 peki backhand den spinli oynuyorsanız neden tırtıl tercih ettiniz ?
Alper Yıldırım Gönderim Zamanı: 27 Şubat, 2009 Gönderim Zamanı: 27 Şubat, 2009 peki backhand den spinli oynuyorsanız neden tırtıl tercih ettiniz ? İlk kombo ve carbon üstüne innova light ???? BH için tırtık istemenizi de anlamadım. İnce süngerli bir düz lastik yapıştırın hem spininizi çekin hem de kontrollü olsun topu çok kaldırmamış olursunuz.
Recommended Posts