Ertan Oluşturma zamanı: 6 Kasım, 2003 Oluşturma zamanı: 6 Kasım, 2003 Bazı üyelerimizin isteği üzerine canlı sohbet odası foruma eklendi. Bağlanmak için menüden Canlı Sohbet'i seçin. Gelen ekrandan bağlanmak için gösterilen resmi tıklayın. Nickname olarak kullanıcı isminizi yazın. Uyarı : Nickname Türkçe karakterleri kabul etmiyor. Eğer Mirc gibi bir IRC bağlantı programınız varsa sohbet odasına aşağıdaki parametreleri vererek de bağlanabilirsiniz : IRC Server : irc.centralchat.net Port : 6667 Room : #Masatenisi Sohbetiniz bol olsun.
Tufan Yalcin Gönderim Zamanı: 1 Ocak, 2004 Gönderim Zamanı: 1 Ocak, 2004 Canlı sohbet ortmına Ertan bey'bu sitedeki insanlar bir şekilde rahatça birbiri ile iletişim kursun diye açtı ama ben chad odasına olan ilgiyi fazla bulmuyorum.Lütfen böyle bir ortam bize hazırlanmışsa masa tenisini seven herkezin bu odada buluşmasının doğru olacağını düşünüyorum.
Tufan Yalcin Gönderim Zamanı: 18 Mart, 2004 Gönderim Zamanı: 18 Mart, 2004 Bu yazışmalardan itibaren aradan tam 2,5 ay geçti.Ancak hala canlı sohbet ortamına bağlandığımda kimseleri göremiyorum.Forumun alt kısmında İstatistiklerin yer aldığı bölümde şu anda forumda olan üyeleri görebiliyoruz.Tanışmak ve daha rahat bir biçimde yazışmak için canlı sohbet kısmına üyeler bağlanırsa forum içindeki konularda gereksiz bir çok mesaj giderilecektir.
Ertan Gönderim Zamanı: 18 Mart, 2004 Yazar Gönderim Zamanı: 18 Mart, 2004 Sohbet odası için bilgisayarınızda Java yüklü olması lazım. Java ile ilgili eksik bir şeyler varsa sorun çıkarabiliyor. Daha önceki yazımda bahsettiğim gibi Mirc gibi bir IRC bağlantı programı ile de bağlanmak da mümkün. Java yükleyebileceğiniz adres: java.sun.com sitesi Aslında bulabilirseniz Microsoft VM java yı yükleyin. Ama artık Microsoft lisans sorunundan dolayı bunu dağıtmıyor. Web de bulmak da zor. Dosya adı msjav86.exe (eski versiyon), msjavwu.exe daha yeni versiyonu. Java.sun.com dan çektiğim benim pc de sorun çıkartmıştı.
Bitim Gönderim Zamanı: 19 Mart, 2004 Gönderim Zamanı: 19 Mart, 2004 O kadar zor degil bulmak :))) TR.NET sizin icin herseyi dusundu masa tenisine destek vermeye devam edecek. Simdi microsoft VM java linkini veriyorum .:)) http://sss.tr.net/java/java.shtml Herkese iyi calismalar
Guest Dadanagast Gönderim Zamanı: 3 Mayıs, 2004 Gönderim Zamanı: 3 Mayıs, 2004 microsoft'un java programini yukledim hala sorunlu.. http://www.centralchat.net/chatrooms/chann...hp?c=masatenisi adresine gidip firewall'u etkisiz hale getirip baglanabilirsiniz.
Misafir Gönderim Zamanı: 3 Mayıs, 2004 Gönderim Zamanı: 3 Mayıs, 2004 En azından herkes sitede forumlara göz atarken bağlansa birbiriyle karşılaşan olur..
Guest Dadanagast Gönderim Zamanı: 3 Mayıs, 2004 Gönderim Zamanı: 3 Mayıs, 2004 haklisin ama, baglanincada insanin konustukca konusasi geliyor.. sonra foruma bakmak icin zaman kalmiyor.. bence egerki chat odasinda isek, gelen uyeleride mesaj atip davet edebiliriz..
Ertan Gönderim Zamanı: 3 Mayıs, 2004 Yazar Gönderim Zamanı: 3 Mayıs, 2004 Mesajı e-mail olarak değil, forum mesajı olarak atalım. E-mail adresine atılan mesajlardan geç haber alınıyor.
PingPongMan Gönderim Zamanı: 3 Mayıs, 2004 Gönderim Zamanı: 3 Mayıs, 2004 Mesajı e-mail olarak değil, forum mesajı olarak atalım. E-mail adresine atılan mesajlardan geç haber alınıyor. sanırım Dadanagast da onu kastetmişti zaten. özel mesaj yani... yanılıyor muyum? Ping
Guest Dadanagast Gönderim Zamanı: 3 Mayıs, 2004 Gönderim Zamanı: 3 Mayıs, 2004 evet oyle kastetmistim.. forumdan mesaj atinca aninda ekranda mesajiniz var diye pencere aciliyor.. cok pratik bir yol..
Ertan Gönderim Zamanı: 4 Mayıs, 2004 Yazar Gönderim Zamanı: 4 Mayıs, 2004 evet oyle kastetmistim.. forumdan mesaj atinca aninda ekranda mesajiniz var diye pencere aciliyor.. cok pratik bir yol.. Ben sizi kasdetmemiştim. Bazı arkadaşlar bana 2-3 defa e-mail ile haber göndermişlerdi ve ertesi gün haberim olmuştu. Onun için yazdım.
Ertan Gönderim Zamanı: 4 Mayıs, 2004 Yazar Gönderim Zamanı: 4 Mayıs, 2004 Aslında forum ana sayfasında sohbet odasındakileri gösterecek bir güncelleme peşindeyim ama uygun bir şey bulamadım. Forum programını yazanların bir chat servisi var ama çok pahalı. Yıllık 130 $ civarıydı yanlış hatırlamıyorsam. Değmez diye pek üzerine gitmedim.
Guest Togay Gönderim Zamanı: 4 Mayıs, 2004 Gönderim Zamanı: 4 Mayıs, 2004 İş yerinden bağlandığım için nete, canlı sohbet etme imkanım pek yok ama sohbet odasında olanları görmek iyi olurdu ana sayfada iken. Ama Dadanagast'ın fikri de şu an için gayet uygun ve yeterli bence, dün davet etti mesela beni özel mesajla ve o ana kadar sohbet odasında kimlerin olduğunu hatta kullanıldığını bile bilmiyordum. Katılamadığım için üzgünüm ve tekrar teşekkür ediyorum kendisine. Özel mesaj sayesinde kimin sohbet odasında olduğunu öğrenme ve bu şekilde iştirak etme şansımız var yani.
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap