Guest Aydın Ungan Oluşturma zamanı: 23 Şubat, 2009 Oluşturma zamanı: 23 Şubat, 2009 Merhaba Ben İzmirden Aydın Ungan.13- 21 Mart tarihlerinde ADANA da olacağım.Hem Masa Tenisi dostlarımızla tanışmak hem de onlarla antreman yapmak istiyorum.Sanırım dostlukların gelişmesi adına bir adım olacaktır.Elbette her iki şehirden turnuvalarda birbirini tanıyan oyuncularımız bulunmakta.Benimkisi daha ziyade tanışma ve iki şehrin masa tenisinde neleri yaptıkları ve yapacakları konusunda bilgi alışverişinde bulunmak ve deneyimlerinden faydalanmak. Teşekkür ederim Hoşçakalınız
turushanovgu Gönderim Zamanı: 23 Şubat, 2009 Gönderim Zamanı: 23 Şubat, 2009 bir aksilik olmazsa 15 mart civarı ebeveyn ziyareti yapmak için 1 hafta kadar adanada olacağım, denk gelirse haberleşip buluşabiliriz, adana 5 ocak stadı tribün altında 6 masalık antrenman salonu var, eskiden idmanları orada yapardık, halen duruyorsa uygun bir ortamdır.
Guest Aydın Ungan Gönderim Zamanı: 23 Şubat, 2009 Gönderim Zamanı: 23 Şubat, 2009 bir aksilik olmazsa 15 mart civarı ebeveyn ziyareti yapmak için 1 hafta kadar adanada olacağım, denk gelirse haberleşip buluşabiliriz, adana 5 ocak stadı tribün altında 6 masalık antrenman salonu var, eskiden idmanları orada yapardık, halen duruyorsa uygun bir ortamdır. Merhaba Çok iyi olur..benim cep tel 0555 834 63 33..inşallah görüşürüz.Kendinize iyi bakın Hoşçakalınız
turushanovgu Gönderim Zamanı: 24 Şubat, 2009 Gönderim Zamanı: 24 Şubat, 2009 cebi kaydettim, adanaya geçtiğimde sizle bağlantı kurarım, benim cep:505 3177027
turushanovgu Gönderim Zamanı: 1 Mart, 2009 Gönderim Zamanı: 1 Mart, 2009 14-23 mart tarihlerinde adanadayım, 16ndan itibaren 4-5 gün 5 ocak tribün altı kapalı spor salonuna takılacağım, genelde saat 15-19 gibi orada olmayı düşünüyorum, salon saat 14 gibi açılıyor ve yaklaşık saat 20 gibi kapanıyor, tanışmak ve oynamak isteyen arkadaşları beklerim
Guest Aydın Ungan Gönderim Zamanı: 1 Mart, 2009 Gönderim Zamanı: 1 Mart, 2009 14-23 mart tarihlerinde adanadayım, 16ndan itibaren 4-5 gün 5 ocak tribün altı kapalı spor salonuna takılacağım, genelde saat 15-19 gibi orada olmayı düşünüyorum, salon saat 14 gibi açılıyor ve yaklaşık saat 20 gibi kapanıyor, tanışmak ve oynamak isteyen arkadaşları beklerim Merhaba Herhangi bir aksilik olmaz ise orada olmak istiyorum.Kendinize iyi bakın Hoşçakalınız
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap