Omer Oluşturma zamanı: 9 Şubat, 2009 Oluşturma zamanı: 9 Şubat, 2009 Arkadaslar, burda bazi oyuncular Haifu Whale II Factory Tuned lastiklerini kullanmaya basladi. Ben de gecen gun Amultart tahtamin uzerinde denedim gercekten cok guzel bir lastik. Ilgilenenler icin duyurulur. Daha detayli bilgi ve testler icin ttrubberman.com sitesine bakabilirsiniz. Tenergy karsilastirmasi da var bu sitede...
Bora Gönderim Zamanı: 16 Şubat, 2009 Gönderim Zamanı: 16 Şubat, 2009 tuned esprisi çok kısa sürüyor. 3-4 gün sonra etkisinin tamamen gittiğini söyleyebilirim. tuned versiyonunu almaktansa normalini alıp haifu pre-adhessive ya da başka bir tuner&booster almak daha mantıklı. nasıl olsa gerek duyuluyor.
Emre İmamoğlu Gönderim Zamanı: 16 Şubat, 2009 Gönderim Zamanı: 16 Şubat, 2009 Bora bir süredir bu lastiği kullanıyor. Oldukça hızlı bir lastik, ama oldukça da sert. Tenergy'den daha sert diyebilirim (Bora'daki versiyon öyle). Spin olarak Hurricane'ler gibi muazzam spinli bir lastik sayılmaz ama yine de spin problemi yok. Solüsyon/Tuner etkisinin kalıcı olmayışı dezavantaj.
donic77 Gönderim Zamanı: 17 Şubat, 2009 Gönderim Zamanı: 17 Şubat, 2009 Tuned versiyonu değil de düz versiyonunu denedim ben de Hurricane 3'ün no:19 versiyonu gibi ama daha iyi lastikler intensfier ile beraber kullanmıştık gayet hızlı ve yeterli spin üreten bir lastik ortaya çıkmıştı ancak tenergy 05 lastiğinden aldığım tadı bu lastikten alamadım Bununla beraber farklılığı sevenler,Çin lastiğinden vazgeçemeyenler için oldukça ideal bir lastik olduğunu söylebilirim..
Omer Gönderim Zamanı: 18 Şubat, 2009 Yazar Gönderim Zamanı: 18 Şubat, 2009 Peki bu haifu pre-adhessive'ler su anda yasak degil di mi.... tuned esprisi çok kısa sürüyor. 3-4 gün sonra etkisinin tamamen gittiğini söyleyebilirim. tuned versiyonunu almaktansa normalini alıp haifu pre-adhessive ya da başka bir tuner&booster almak daha mantıklı. nasıl olsa gerek duyuluyor.
Emre İmamoğlu Gönderim Zamanı: 18 Şubat, 2009 Gönderim Zamanı: 18 Şubat, 2009 ITTF kurallarına göre yasak, fakat ENEZ'de tespit edilemediği için bir yığın profesyonel oyuncu tarafından güle oynaya kullanılıyormuş.
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap