ErcanCoşkun Oluşturma zamanı: 6 Şubat, 2009 Oluşturma zamanı: 6 Şubat, 2009 Merhaba internette gezinirken bu haberi gördüm umarım işinize yarar. 2-6 MART 2009 MEB YILDIZLAR İL müsabakaları 11-15 MAYIS 2009 MEB KÜÇÜKLER İL müsabakaları Türkiye kupası tarihleri KÜÇÜKLER KIZ 4-7 HAZİRAN 2009 KIRŞEHİR KÜÇÜKLER ERKEK 4-7 HAZİRAN 2009 KIRŞEHİR YILDIZLAR KIZ 26-29 MART 2009 SAKARYA YILDIZLAR ERKEK 26-29 MART 2009 SAKARYA
Guest mkusbaz Gönderim Zamanı: 6 Şubat, 2009 Gönderim Zamanı: 6 Şubat, 2009 Allah allah tmtf nin sitesinde böyle bir bilgi yok. Zaten M.E.B in müsabakaları (hem il hemde türkiye şampiyonası) aralık ayı içinde bitti.Bu tarihlerde bidaha olursa çok zevkli olur. Eğleniriz.
mmustafa Gönderim Zamanı: 6 Şubat, 2009 Gönderim Zamanı: 6 Şubat, 2009 Allah allah tmtf nin sitesinde böyle bir bilgi yok.Zaten M.E.B in müsabakaları (hem il hemde türkiye şampiyonası) aralık ayı içinde bitti.Bu tarihlerde bidaha olursa çok zevkli olur. Eğleniriz. Hocam, sanırım gözünüzden kaçmış, yapılacak müsabakalr YILDIZLAR VE KÜÇÜKLER Katagorisinde olacak.. Liseler bittti, olmaz heveleslenme bile :)) Selamlar,
umur Gönderim Zamanı: 6 Şubat, 2009 Gönderim Zamanı: 6 Şubat, 2009 liseler yıldızlara girmiyor mu niye
ErcanCoşkun Gönderim Zamanı: 6 Şubat, 2009 Yazar Gönderim Zamanı: 6 Şubat, 2009 liseler yıldızlara girmiyor mu niye Yıldız kategorisinin yaşları 1995-1996 yılları.Orta okula denk geliyor.Liseler gençlere giriylor.
frknaltnk Gönderim Zamanı: 6 Şubat, 2009 Gönderim Zamanı: 6 Şubat, 2009 Bunu öğrenmem iyi oldu. bakalım takımca türkiye şampiyonasında ne yapacağız.. hedef 1.lik :)
ErcanCoşkun Gönderim Zamanı: 7 Şubat, 2009 Yazar Gönderim Zamanı: 7 Şubat, 2009 Bunu öğrenmem iyi oldu. bakalım takımca türkiye şampiyonasında ne yapacağız.. hedef 1.lik :) Sen yıldızlarda mısın , miniklerde misin?
Guest mkusbaz Gönderim Zamanı: 7 Şubat, 2009 Gönderim Zamanı: 7 Şubat, 2009 Hocam, sanırım gözünüzden kaçmış, yapılacak müsabakalr YILDIZLAR VE KÜÇÜKLER Katagorisinde olacak.. Liseler bittti, olmaz heveleslenme bile :)) Selamlar, hocam resim yeğenimizin vesikalığı mı ? allah sağlıklı sıhhatli bebişi ve eşinizi kurtarsın. dediğin çok doğru hiç dikkat etmeden yazmışım kusura bakma hatırlatma için teşekkürler. sende geleceksen mutlaka haberleşelim. elimizden geldiğince ağırlarız yani selamlar.
rafy4040 Gönderim Zamanı: 7 Şubat, 2009 Gönderim Zamanı: 7 Şubat, 2009 arkadaşlar ben kırşeihirdenim minikler türkiye şampiyonası bildiğiniz gibi kırşehirde ve benim takımım da katılacak eğer sizlerinde takımı katılacak olursa her türlü yardım etmeye hazırım şimdiden hepinizi kırşehire bekliyorum. sevgilerle.... rafy4040@hotmail.com
mmustafa Gönderim Zamanı: 7 Şubat, 2009 Gönderim Zamanı: 7 Şubat, 2009 hocam resim yeğenimizin vesikalığı mı ?allah sağlıklı sıhhatli bebişi ve eşinizi kurtarsın. dediğin çok doğru hiç dikkat etmeden yazmışım kusura bakma hatırlatma için teşekkürler. sende geleceksen mutlaka haberleşelim. elimizden geldiğince ağırlarız yani selamlar. Sağolasın, az kaldı, son bir ay, anlayacağın heyecan dorukta:) Resim bizim kızın değil ama profilden biraz andırıyor :) Bu arada ilk öğretimde benim takım yok ama gelmeyi çok isterdim. Durumlar malum, bir yere kıpırdayamıyorum.. Özellikle İlk öğretim maçlarını izlemeyi çok istiyordum. Neyse can sağolsun.. Kendine iyi bak hocam, herşey gönlünce olsun.. Selamlar,
frknaltnk Gönderim Zamanı: 8 Şubat, 2009 Gönderim Zamanı: 8 Şubat, 2009 Sen yıldızlarda mısın , miniklerde misin? yıldızlardayım
ErcanCoşkun Gönderim Zamanı: 8 Şubat, 2009 Yazar Gönderim Zamanı: 8 Şubat, 2009 Belki karşılaşırız o zaman.Daha 1.5 ay var ama olsun.
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap