edre Oluşturma zamanı: 1 Şubat, 2009 Oluşturma zamanı: 1 Şubat, 2009 KARAMAN MERKEZDE MASA TENİSİ OYNAMAK İSTEYEN ARKADASLAR PARTNER ARAYANLAR karamana yeni tasındım ve masa tensisi oynamak istiyorum ama bi türlü oynayacak partnere ulasamadım karaman merkezde masa tenisi oynamak isteyen arkadaslar varsa iletişime gecelim irfanbulut@live.com
Ertan Gönderim Zamanı: 1 Şubat, 2009 Gönderim Zamanı: 1 Şubat, 2009 KARAMN MERKEZDE MASA TENİSİ OYNAMAK İSTEYEN ARKADASLAR PARTNER ARAYANLARİYİ OYNAMASAMDA BURAYA YENİ GELDİM VE MASA TENİSİ OYNAMAK İSTİYORUM AMA BİRTÜRLÜ RAKİP OYNAYACAK KİŞİLERE ULAŞAMADIM KARAMNDA MASA TENİSİ OYNAYACAK ARKADASLARVAR SA İLETİŞİME GECELİM irfanbulut@live.com Forumda mesajları tamamen büyük harfle yazmıyoruz. Lütfen kuralları okuyun.
edre Gönderim Zamanı: 5 Şubat, 2009 Yazar Gönderim Zamanı: 5 Şubat, 2009 Forumda mesajları tamamen büyük harfle yazmıyoruz. Lütfen kuralları okuyun. yokmu karamandan arkadas
edre Gönderim Zamanı: 9 Şubat, 2009 Yazar Gönderim Zamanı: 9 Şubat, 2009 yokmu karamandan arkadas hala yok karamandan arkdaslar siteye gelmiyolar heralde
Champ Gönderim Zamanı: 10 Şubat, 2009 Gönderim Zamanı: 10 Şubat, 2009 Ahmet isminde bi arkadaşımız var Karaman da.O size yardımcı olacaktır.0533 397 75 37
Baran Gönderim Zamanı: 10 Şubat, 2009 Gönderim Zamanı: 10 Şubat, 2009 KARAMAN MERKEZDE MASA TENİSİ OYNAMAK İSTEYEN ARKADASLAR PARTNER ARAYANLAR karamana yeni tasındım ve masa tensisi oynamak istiyorum ama bi türlü oynayacak partnere ulasamadım karaman merkezde masa tenisi oynamak isteyen arkadaslar varsa iletişime gecelim irfanbulut@live.com Ben Karaman'lıyım ama İstanbul'da yaşıyorum. Karaman'da Stadyumun orada kapalı spor salonuna giderseniz orada oynayan bir gurup var belirli günler oynuyorlar. Selamlar.
edre Gönderim Zamanı: 12 Şubat, 2009 Yazar Gönderim Zamanı: 12 Şubat, 2009 Ben Karaman'lıyım ama İstanbul'da yaşıyorum. Karaman'da Stadyumun orada kapalı spor salonuna giderseniz orada oynayan bir gurup var belirli günler oynuyorlar. Selamlar. evet giitim statyuma ama oynayan yokmus dediler ama arkadasınızla gelirseniz herzaman acık oynaya bilirsiniz dediler gurup kim yada nezamn gelriler bilginiz varmı benide aralarına alırlarmıacaba
edre Gönderim Zamanı: 12 Şubat, 2009 Yazar Gönderim Zamanı: 12 Şubat, 2009 Ahmet isminde bi arkadaşımız var Karaman da.O size yardımcı olacaktır.0533 397 75 37 tesekkurler iletişime gececegimm iyiki varsın masatenisiorg
edre Gönderim Zamanı: 13 Şubat, 2009 Yazar Gönderim Zamanı: 13 Şubat, 2009 orhan abi tesekurler ahmet arkadasla iletişime gectim sizi soyledim kabul etiler oynamayı ama kortum birazda cokda iyi olmasamda bakalım artık cok tesekkurler
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap