Guest lighterstone Oluşturma zamanı: 31 Ocak, 2009 Oluşturma zamanı: 31 Ocak, 2009 Ben edirnede oturuyorum ve masa tenisinin edirnede unutulmaya yüz tutmuş olduunu biliyorum çünkü hiçbir faaliyet olmuyor yılda 3,4 turnuva yapılıyor ve m.t ilgi yok ama belki ilgilenenler vardır edirnede oynayacak yer arıyorum..
erdem çetintaş Gönderim Zamanı: 4 Şubat, 2009 Gönderim Zamanı: 4 Şubat, 2009 Kardeş Edirne de harbiden partner de oynayacak yer bulmak da sorun. Spor salonlarında yok. Ancak öyle oyun salonlarıda ya da okullarda falan var ama onlar da tat vermiyor. Masalar dandik otram iyi değil vs. Ben de Keşanlıyım burda durum Edirne dekinden bile kötü yani:) Şimdi partner bulduk oynamaya yer bulamıyoruz. Anlatabildim herlde durumun ne kadar vahim olduğunu...
smetmusti91 Gönderim Zamanı: 4 Şubat, 2009 Gönderim Zamanı: 4 Şubat, 2009 Arkadaşlar Edirne il temsilciini iyi tanırım , pek becerikli olduğunu söyleyemem , hatta hiç söyleyemem , edirnede yer bulmanız zor...Kırklareli'ye gelirseniz size yardımcı olabiliriz ancak tabi ki sürekli yapmanız zor....
Guest lighterstone Gönderim Zamanı: 4 Şubat, 2009 Gönderim Zamanı: 4 Şubat, 2009 Kardeş Edirne de harbiden partner de oynayacak yer bulmak da sorun. Spor salonlarında yok. Ancak öyle oyun salonlarıda ya da okullarda falan var ama onlar da tat vermiyor. Masalar dandik otram iyi değil vs. Ben de Keşanlıyım burda durum Edirne dekinden bile kötü yani:) Şimdi partner bulduk oynamaya yer bulamıyoruz. Anlatabildim herlde durumun ne kadar vahim olduğunu... Evet haklısın partner ve oynayacak yer bulmak aşırı sorun yeni il temsilcisi seçildi inşallah güzel faaliyetler yapmasını bekliyoruz..
Guest lighterstone Gönderim Zamanı: 4 Şubat, 2009 Gönderim Zamanı: 4 Şubat, 2009 yeni il temsilcisi inşallah güzel şeyler yapıcak eskisi zaten bu işten pek anlamıyormuş senn dediin o galiba kırklarelinde masa tenisine ilgi gayet güzel oynayacak yerde var ama gelmek sorun işte,ama ilginiz için teşekkürler:)
smetmusti91 Gönderim Zamanı: 4 Şubat, 2009 Gönderim Zamanı: 4 Şubat, 2009 Yeni il temsilcisi Cemil abi ise gerçekten iyi bi haber olur sizin içn bir zamanlar Akpınar'da oynadı sabahattin hocayla iyi bi oyuncu...
Guest lighterstone Gönderim Zamanı: 5 Şubat, 2009 Gönderim Zamanı: 5 Şubat, 2009 Evet Cemil Kahraman yeni il temsilcisi inşallah güzel şeyler yapmasını bekliyoruz..:)
Guest Stiga Gönderim Zamanı: 6 Şubat, 2009 Gönderim Zamanı: 6 Şubat, 2009 edirne de iyi bir mekan ve partner olduğunu öğreneyim özel olarak çorlu dan gelirim. trakya masa tenisi sıkıntısı var. iyi ekip olursa çorlu da masa tenisi mekanı açacam özellikle çorlu da iyi potansiyel olduğunu düşünüyorum.
Guest ktm Gönderim Zamanı: 6 Şubat, 2009 Gönderim Zamanı: 6 Şubat, 2009 edirne de iyi bir mekan ve partner olduğunu öğreneyim özel olarak çorlu dan gelirim. trakya masa tenisi sıkıntısı var. iyi ekip olursa çorlu da masa tenisi mekanı açacam özellikle çorlu da iyi potansiyel olduğunu düşünüyorum. Masa tenisi ile ilgili mekan açma konusu sevindirici, aradığınız potensiyeli bululursunuz inşallah diyorum. ktm
Gkslblgn Gönderim Zamanı: 6 Şubat, 2009 Gönderim Zamanı: 6 Şubat, 2009 trakyada spor konusunda büyük sıkıntı var. bütün spor müdürleri yatıyo spor için talep geldiğinde adamlar rahatsız oluyor, salonlar devlet dairesi olmuş
Guest ktm Gönderim Zamanı: 6 Şubat, 2009 Gönderim Zamanı: 6 Şubat, 2009 trakyada spor konusunda büyük sıkıntı var. bütün spor müdürleri yatıyospor için talep geldiğinde adamlar rahatsız oluyor, salonlar devlet dairesi olmuş Aman sakın rahatsız etmeyin,etraflarına gürültü yapmayın levhaları koyun, yapabiliyorsanız üzerlerini örtün uyumaya devam etsinler. Bizlerin bu paşa takımına daha iyi davranmamız lazım ki uyanıp ortalığı karıştırmasınlar. ktm
lobianco Gönderim Zamanı: 6 Şubat, 2009 Gönderim Zamanı: 6 Şubat, 2009 Elazığ'da hentbol sitesinin anketinin sonuçlarına bir göz atın. Genelde her yerde aynı sorun var sanıyorum. Sporun doğasını büyüsünü tatmamış, il dışına maçlara gitmemiş, salla başı al maaşı mantığında adamlar tutmuş salonları. http://www.elazig.turkhentbol.net/anket.php
smetmusti91 Gönderim Zamanı: 6 Şubat, 2009 Gönderim Zamanı: 6 Şubat, 2009 Abi Trakya'da vallaha sadece bir Kırklareli'de var o da il temsilcimiz sayesinde...Tamamen alt yapıdan yetişen kızlar 2.ligde erkekler ilokullarda 4 oldu kızlar 1 oldu 2 tane bedensel engelli erkek milli sporcu var...4 tane oyuncumuz bu kış yapılan milli takım kamplarına gitti , kurumlar arası lig var vs. Yani bir kişinin çok inatla bu işlerin üzerine gitmesi lazım....ayrıca Stiga arkadaşım bu sene liseye geçen bri arkadaşım vardı geçen sene onla irtibata geçebilseydin keşke şu adna Çapa and. öğretmen lisesinde , gayet iyi oynuyordu
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap