Guest Knife Oluşturma zamanı: 28 Ocak, 2009 Oluşturma zamanı: 28 Ocak, 2009 Her konuda inovasyon olurda masatenisinde olmaz mı? 1940'larda düşünülen 3 oyunculu model değişikliğe uğrayarak bu hale gelmiş... ayrıntılı bilgi için tıklayınız..
RosieSmith Gönderim Zamanı: 28 Ocak, 2009 Gönderim Zamanı: 28 Ocak, 2009 Nasıl bir uygulama olucak merak ediyorum. 3lü özellikle nasıl çalışılıcak yani masanın bazı tarafı uzun bazı tarafı kısa sadece ortaya mı gönderilicek top?
onurzaim Gönderim Zamanı: 28 Ocak, 2009 Gönderim Zamanı: 28 Ocak, 2009 Halen düzünde oynamayı öğreniyorum. Bir de bunda mı öğrenmeye çalışacam?
Guest Knife Gönderim Zamanı: 29 Ocak, 2009 Gönderim Zamanı: 29 Ocak, 2009 Daha çok vaktimiz var...2010 yılı takım şampiyonasında oynatmayı düşünüyorlar...
ongun Gönderim Zamanı: 29 Ocak, 2009 Gönderim Zamanı: 29 Ocak, 2009 eminim bunun kurallarını öğrenmek benim için tam bir işkence olurdu. 2010 da kafalar çok bulanacak, işler acayip karışacak. ama çok eğlenceli gözüküyor. zihni sinir sorusu: bu masayı bir bütün olarak katlanır yapmak mümkün mü? tabi ki ortadan ikiye katlamak haricinde.
cagan Gönderim Zamanı: 29 Ocak, 2009 Gönderim Zamanı: 29 Ocak, 2009 ...zihni sinir sorusu: bu masayı bir bütün olarak katlanır yapmak mümkün mü? tabi ki ortadan ikiye katlamak haricinde. cevap veriyorum:mümkün değil böyle orijinal fikirleri gördükçe korkmuyorum desem yalan olur..şimdi Adham başkanın kafasına esse..kardeşim masalarıda değiştirmek lazım deyip bizi yuvarlak masalarda oynatmaya kalksa..halimiz nicolur :
Guest ktm Gönderim Zamanı: 29 Ocak, 2009 Gönderim Zamanı: 29 Ocak, 2009 cevap veriyorum:mümkün değil böyle orijinal fikirleri gördükçe korkmuyorum desem yalan olur..şimdi Adham başkanın kafasına esse..kardeşim masalarıda değiştirmek lazım deyip bizi yuvarlak masalarda oynatmaya kalksa..halimiz nicolur : İyi olur. Zaten bir tuhaflık var. Top yuvarlak, raketlerimiz yuvarlakımsı ve masa dikdörtgen tezata bak yapın şunu ovalimsi bizlerde rahat edelim. Masanın kenarına arada sırada takılmaktansa döne döne oynayalım. ktm
Guest TYLAN Gönderim Zamanı: 29 Ocak, 2009 Gönderim Zamanı: 29 Ocak, 2009 Bu masaları bulmakta biraz sorun olur gibi bence dikdörtgene devam
Guest ktm Gönderim Zamanı: 29 Ocak, 2009 Gönderim Zamanı: 29 Ocak, 2009 Düşünsenize karşınızda 3 Çinli oyuncu, bırrrr... ktm
smetmusti91 Gönderim Zamanı: 30 Ocak, 2009 Gönderim Zamanı: 30 Ocak, 2009 bunda Jamaikalılar daha başarılı olabilir çalışırlarsa adamlar masada ordan oraya koşa koşa vururlar topa en iyi kısa mesafe koşucuları onlarda hem...
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap