RosieSmith Oluşturma zamanı: 28 Ocak, 2009 Oluşturma zamanı: 28 Ocak, 2009 İyi günler herkese... Uzun süredir foruma giremiyordum girsemde login olmadan bakıp konulara çıkıyordum öncelikle hepinize selamlar... Bir combo raket yapıcaktım bu yüzden sağolun bir çok arkadaşın tavsiyesi ve önerisini almıştım ve raketimi aldım 1 hafta kadar önce. İmzamda yazıyor kombinasyon parçaları. Fakat raket kılıfım yok buradan almayı planlıyordum ama kalmamış hiç bir yerde. Şimdilik büyük CD çantasında getirip götürüyorum antremanlara :) Raketime baya özen gösteriyorum. Sizce nasıl bir şekilde korumalıyım? Odamda açık olarak dursa birşey olur mu? Birde üstünde lastiklerin toz vs oluyor genelde elimle siliyorum ama ne derece doğru bilgim yok. Sizce nasıl korumalıyım raketi? Önce tabiki bir kılıf alıcam ya sonra? Lastikleri nasıl temizliyebilirim? Herkese teşekkür ederim şimdiden.. Bu arada raket elime çok güzel oturdu. En başda sıkıntı çektim ama alıştım şimdi. :) İyi günler...
RosieSmith Gönderim Zamanı: 28 Ocak, 2009 Yazar Gönderim Zamanı: 28 Ocak, 2009 Sağol.. Teşekkür ederim :))
turushanovgu Gönderim Zamanı: 28 Ocak, 2009 Gönderim Zamanı: 28 Ocak, 2009 lastik tozlandığında bir parça pamuk al, ıslat ve hafifçe sık, lastiğe çok bastırmadan ( yüzeyine hasar vermemek için) sil, bunu her antrenman sonrası yapabilirsin, durumun uygunsa bunun için satılan köpük veya spreyler var, bunları da kullanabilirsin
notsniw Gönderim Zamanı: 28 Ocak, 2009 Gönderim Zamanı: 28 Ocak, 2009 lastikleri korumak için "buzdolabı poşeti" ni önerebilirim, ucuz, bulması kolay. (bu yiyecekleri derin dondurucuya koymakta kullanılan, 50 tanesi 2-3 ytl civarında) Lastiği ıslak süngerle (sarı bulaşık süngerlerinin sarı kısmı) sildikten sonra ve kuruttuktan sonra, buzdolabı poşetinin içine koyun, ve elinizle bastırıp silin tabiri caizse. poşet lastiklere yapışıp, hava almasını engelliyecek. antreman sırasında poşetten çıkarttığınızda, poşetin iç kısmı poşeti koyduğunuz yerdeki tozlara değmesi olanaksız olduğu için (ters çıkarmadığınız sürece), iç kısmı, yani lastiğe temas eden kısmı hep temiz kalır.
RosieSmith Gönderim Zamanı: 29 Ocak, 2009 Yazar Gönderim Zamanı: 29 Ocak, 2009 Teşekkür ederim yorumlarınız için. Gayet güzel oldu :))
smetmusti91 Gönderim Zamanı: 30 Ocak, 2009 Gönderim Zamanı: 30 Ocak, 2009 Lastikler için bazı firmalar lastik ile bazıları ayrı olarak lastik koruyucu bişey veriyorlar adını bilmiyorum şimdi...Onlardan alabilirsin bazı sitelerde var 5 lira civarında Rakt için ise raket çantası lazım tabi .. Stag'ın bir çantası var bende tahta koruyucu ve raket çantası 2 parçalı yani...Stiga metal çanta var o da işini görür bence....
Alper Yıldırım Gönderim Zamanı: 30 Ocak, 2009 Gönderim Zamanı: 30 Ocak, 2009 asetat gayet ucuz ve kullanışlı bu konuda. Temizlemek içinse su gayet güzel. Yanımda köpük temizleyici olmadığı zaman su kullanıyorum ve köpüğü aratmıyor.
zhd Emre Gönderim Zamanı: 30 Ocak, 2009 Gönderim Zamanı: 30 Ocak, 2009 Su çin yapışkan lastiklerine bir zarar vermiyor değil mi? Raket battaniyenin üstünde yuvarlandı, hali çok kötü oldu h3 ün.
Alper Yıldırım Gönderim Zamanı: 30 Ocak, 2009 Gönderim Zamanı: 30 Ocak, 2009 Ben H2 yi yanımda köpüğümün olmadığı bir yerde su ile temizledim iyice kuruladım mis gibi oldu.
ErcanCoşkun Gönderim Zamanı: 7 Şubat, 2009 Gönderim Zamanı: 7 Şubat, 2009 Bu arada o dediğiniz lastikler yanında gelen veya ek satılan koruyuculara rubber sheet deniyor. İnternet üzerinden istersen sipariş verebilirsin. Güzel bir şey
lobianco Gönderim Zamanı: 7 Şubat, 2009 Gönderim Zamanı: 7 Şubat, 2009 Bu arada o dediğiniz lastikler yanında gelen veya ek satılan koruyuculara rubber sheet deniyor. İnternet üzerinden istersen sipariş verebilirsin. Güzel bir şey "Rubber sheet" bildiğimiz lastiğin kendisi için kullanılıyor. "Protection sheet" daha uygun olabilir bahsettiğiniz koruyucu için.
ErcanCoşkun Gönderim Zamanı: 7 Şubat, 2009 Gönderim Zamanı: 7 Şubat, 2009 Benim kullandığımın üstünde rubber sheet yazıyor.
lobianco Gönderim Zamanı: 7 Şubat, 2009 Gönderim Zamanı: 7 Şubat, 2009 Tim'in sitesinde "Rubber Sheets" lastikler için kullanılmış. Diğer bazı yabancı alışveriş sitelerine de baktım, kouruyucu filmler için genellikle "Protection film" demişler. Bazıları da "Protective Film" demiş, kendinden yapışkanlıysa da "Adhesive Protection Film" yazmışlar. Bende Nittaku'nunki var, ama latin harfleriyle sadece Nittaku yazıyor. Her neyse, çok önemli değil, ne olduğu anlaşılmıştır.
ErcanCoşkun Gönderim Zamanı: 7 Şubat, 2009 Gönderim Zamanı: 7 Şubat, 2009 Evet katılıyorum fazla önemli bir konu değil o kadar da araştırmışsınız keşke araştırmasaydınız.
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap