Guest advocatus diaboli Oluşturma zamanı: 15 Ocak, 2009 Oluşturma zamanı: 15 Ocak, 2009 Merhaba ben Mersin davultepedeyim.Masa tenisinde çok ileri değilim ama oynamayı çok seviyorum.Tatil günleri ve mesai saati sonunda oynamak isteyen olursa irtibata geçelim.İrtibat için: lucernaiuris@mynet.com
Hakan KIRIK Gönderim Zamanı: 15 Ocak, 2009 Gönderim Zamanı: 15 Ocak, 2009 Merhaba ben Mersin davultepedeyim.Masa tenisinde çok ileri değilim ama oynamayı çok seviyorum.Tatil günleri ve mesai saati sonunda oynamak isteyen olursa irtibata geçelim.İrtibat için: lucernaiuris@mynet.com İçel'de oynayan 2 arkadaş biliyorum: Erdinç HALBUTOĞULLARI ve Murat VARLI. Erdinç bey bu forumda üyedir. Onunla temasa geçersen belki yardımcı olabilir.
spin 33 Gönderim Zamanı: 15 Ocak, 2009 Gönderim Zamanı: 15 Ocak, 2009 C.tesi ve Pazar günleri (11.00-13.00 arası) E.Buran kapalı spor salonunda oynuyoruz. Bekleriz.
Guest advocatus diaboli Gönderim Zamanı: 16 Ocak, 2009 Gönderim Zamanı: 16 Ocak, 2009 Bu kadar çabuk beklemiyordum çok teşekkür ederim.
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap