Misafir Oluşturma zamanı: 16 Ocak, 2005 Oluşturma zamanı: 16 Ocak, 2005 Askerden herkese selam.. 5 haftalık acemilik eğitiminden sonra artık Albayrak ve Vatan bize emanat. Çarşıya çıktığım gibi ilk olarak internet kafeye gelip formu ziyaret ettim.Gördüğüm kadarıyla yeni arkadaşlar aramıza katılmış öncelikle onlara hoş geldiniz diyor..tüm forum üyelerinin şimdiden mübarek Kurban Bayramını kutlluyor ve eski bayramlardaki gibi mutlu,neşeli ve güzel geçmesini diliyorum...
Misafir Gönderim Zamanı: 16 Ocak, 2005 Gönderim Zamanı: 16 Ocak, 2005 Askerden herkese selam.. 5 haftalık acemilik eğitiminden sonra artık Albayrak ve Vatan bize emanat. Çarşıya çıktığım gibi ilk olarak internet kafeye gelip formu ziyaret ettim.Gördüğüm kadarıyla yeni arkadaşlar aramıza katılmış öncelikle onlara hoş geldiniz diyor..tüm forum üyelerinin şimdiden mübarek Kurban Bayramını kutlluyor ve eski bayramlardaki gibi mutlu,neşeli ve güzel geçmesini diliyorum... bu askerlik bitmez recep...herkese iyi bayramlar
PingPongMan Gönderim Zamanı: 16 Ocak, 2005 Gönderim Zamanı: 16 Ocak, 2005 Recep, daha ilk fırsatında forumu ziyaret edip bayramımızı kutlaman gerçekten süper vatani görevinin kalan bölümünü de hayırlısıyla yerine getirmeni dilerim. bu vesileyle, tüm forum üyelerinin, ailelerinin, yakınlarının ve sevdiklerinin Kurban Bayramını da şimdiden kutlarım... hepinize iyi tatiller... Ping the going to be working during the Kurban Bayramı Pong
Tufan Yalcin Gönderim Zamanı: 19 Ocak, 2005 Gönderim Zamanı: 19 Ocak, 2005 Recep bende sana hayırlı tezkereler diliyorum. Herkesin Kurban bayramını kutluyorum.
Saadettin Gönderim Zamanı: 19 Ocak, 2005 Gönderim Zamanı: 19 Ocak, 2005 Merhaba Recep, Öncelikle en kısa sürede teskereni alıp kendi sosyal yaşantına biran önce dönmeni umut ediyorum. Başladığına göre biterde merak etme... Bu arada başlangıcı senin yapmanda iyi olmuş bayram için... sayende TÜM ARKADAŞLARIMIN VE SEVDİKLERİMİZİN KURBAN BAYRAMINI KUTLARIM." Sevgiler
Ertan Gönderim Zamanı: 19 Ocak, 2005 Gönderim Zamanı: 19 Ocak, 2005 Hayırlı teskereler Recep. Tüm üyelerimizin kurban bayramını kutlarım.
Toranomon Gönderim Zamanı: 19 Ocak, 2005 Gönderim Zamanı: 19 Ocak, 2005 Bayramınızı kutlar, sağlık ve mutluluklar dilerim.
Guest Alperen Gönderim Zamanı: 19 Ocak, 2005 Gönderim Zamanı: 19 Ocak, 2005 Herkesin bayramini kutlar...Ellerinden öper...Harçlik isterim....
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap