Guest Ömer Faruk Yılmaz Oluşturma zamanı: 4 Ocak, 2009 Oluşturma zamanı: 4 Ocak, 2009 Timo sağ elle oynamaya başlamış arkadaşlar, bir süre böyle deniyecekmiş :P:
Guest Ömer Faruk Yılmaz Gönderim Zamanı: 4 Ocak, 2009 Gönderim Zamanı: 4 Ocak, 2009 ne tesadüfse skor ters görünüyor : :
Emre Adıgüzel Gönderim Zamanı: 5 Ocak, 2009 Gönderim Zamanı: 5 Ocak, 2009 photoshop ile resmi ters dondürüp solakları sağ elle oynuyormuş gibi gösterildiğini biliyordum ama videoda da boyle olabilecegini yeni gordüm :
Guest ktm Gönderim Zamanı: 5 Ocak, 2009 Gönderim Zamanı: 5 Ocak, 2009 : : Bende ekranın arkasından bakmayı denedim, sağ elle oynadığını görüyorum üyelerimizin dikkatine diyeyim heh he.. ktm
Ertan Gönderim Zamanı: 5 Ocak, 2009 Gönderim Zamanı: 5 Ocak, 2009 Timo sağ elle oynamaya başlamış arkadaşlar, Ne olmuş yani ben ezelden beri sağ elimle oynuyorum.
umur Gönderim Zamanı: 5 Ocak, 2009 Gönderim Zamanı: 5 Ocak, 2009 Ne olmuş yani ben ezelden beri sağ elimle oynuyorum. güzel yorum çok hoşuma gitti
Guest ktm Gönderim Zamanı: 5 Ocak, 2009 Gönderim Zamanı: 5 Ocak, 2009 Ne olmuş yani ben ezelden beri sağ elimle oynuyorum. Sayın Hocam bu ezel bildiğimiz yakın çağmı yoksa bilmediğimiz M.Ö ye mi dayanıyor.Vetaran olunca yazılar bu tarz olacak tabiki.. Ben ezelden beri hür doğdum hür yaşarım hangi çılgın bana zincir vuracakmış şaşarım. Bu da benim veteranlığım. ktm
Ertan Gönderim Zamanı: 5 Ocak, 2009 Gönderim Zamanı: 5 Ocak, 2009 Sayın Hocam bu ezel bildiğimiz yakın çağmı yoksa bilmediğimiz M.Ö ye mi dayanıyor.Vetaran olunca yazılar bu tarz olacak tabiki.. M.Ö. ye gitmeye gerek yok, yakın çağa bak, en fazla 1500 yıl olmuştur. Bu arada ben hala gencim, veteranlığı evde TV seyretmek için salona gidip oynayamayanlar düşünsün.
Guest ktm Gönderim Zamanı: 5 Ocak, 2009 Gönderim Zamanı: 5 Ocak, 2009 :B: Ülen Bora yaptın gene numaranı..!!! ktm
Yasin_Ozdemir Gönderim Zamanı: 10 Ocak, 2009 Gönderim Zamanı: 10 Ocak, 2009 solla veya sağla oynuyor ama maçda sağlammış hani ;)
Guest uyanikf Gönderim Zamanı: 27 Ocak, 2009 Gönderim Zamanı: 27 Ocak, 2009 macta sag eline aldigini görmüstüm heralde german open 2008 de olsa gerek ve ardindan sayiyida aldi.
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap