zhd Emre Oluşturma zamanı: 2 Ocak, 2009 Oluşturma zamanı: 2 Ocak, 2009 Lastiğin adı Stag Powerdrive... Bizim klüpteki öğretmenin 80 ytl ye nasıl denkleştirdiğine şaşırdığım raketlerin bh tarafında bulunuyor. Fh taraflarında ise değişik lastikler takmış. Yumuşak geldi bana ve en incesi 2.0mm idi sanırım. Benim lastiğin süngerinin 2.0 olduğunu düşününce 2.2 olabilir. Neyse, takmış işte hoca oynuyolar. Benim arkadaş da hazır raket tahtası üzerinde çift taraf bu lastiği 40 Ytl ye almış. Demek ki en fazla 15 ytl... İnternet üzerinden satış yapan yerli yabancı bir çok siteye baktım, göremedim. Sonunda Stag ın kendi sitesine girdim baktım, ama öyle bir lastik ortalıkta yok. Ya üretimden kalktı, ya da korsan Zaten arkadaşın anlattığına göre dükkanda bu lastikten başka lastik yokmuş. Bir de böyle düşününce iyiden iyiye korsan bir şey diye düşünmeye başladım. Lastik yumuşak gibi(Şimdi böyle diyorum ama, denediğim lastik sayısını az çok tahmin edebilirsiniz). Sünger resmen parlıyor Rengi beyaz, krem. Topu pek tutmuyor. Bu lastiği duyan oldu mu hiç korsan mıdır nedir?
cagan Gönderim Zamanı: 4 Ocak, 2009 Gönderim Zamanı: 4 Ocak, 2009 bu lastiği bilen yok mu? stag'ın bu isimde bir hazır rakedi var..onun lastikleri olmasın sakın link
zhd Emre Gönderim Zamanı: 4 Ocak, 2009 Yazar Gönderim Zamanı: 4 Ocak, 2009 Ben de arayınca bunu bulabilmiştim. Fakat lastiğin özel ambalajı var.
cagan Gönderim Zamanı: 4 Ocak, 2009 Gönderim Zamanı: 4 Ocak, 2009 Ben de arayınca bunu bulabilmiştim. Fakat lastiğin özel ambalajı var. demek ki bir zamanlar satılıyordu artık satılmıyo
ongun Gönderim Zamanı: 4 Ocak, 2009 Gönderim Zamanı: 4 Ocak, 2009 powerdrive lastiğin tüm haklarını satın almış olduğumdan artık üretilmiyor. şu an piyasada bulunan tüm powerdrive lastikleri korsandır, ucuz birer taklittir, üstelik bayattır. öz hakiki powerdrive lastik arayanlar benimle veya pazarlama müdürüm olan resimdeki maymunla temasa geçebilirler. adres bakırköy ruh ve sinir hastalıkları ltd. şti. tel: 22743546 (yada b-a-ş-h-e-k-i-m tuşlayın) Not: Kırmızı lastiğin 1 metre kalınlıkta olanı kalmamıştır.
zhd Emre Gönderim Zamanı: 5 Ocak, 2009 Yazar Gönderim Zamanı: 5 Ocak, 2009 powerdrive lastiğin tüm haklarını satın almış olduğumdan artık üretilmiyor. şu an piyasada bulunan tüm powerdrive lastikleri korsandır, ucuz birer taklittir, üstelik bayattır. öz hakiki powerdrive lastik arayanlar benimle veya pazarlama müdürüm olan resimdeki maymunla temasa geçebilirler. adres bakırköy ruh ve sinir hastalıkları ltd. şti. tel: 22743546 (yada b-a-ş-h-e-k-i-m tuşlayın) Not: Kırmızı lastiğin 1 metre kalınlıkta olanı kalmamıştır. xD saol, durum açıklığa kavuştu
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap