rafy4040 Oluşturma zamanı: 26 Aralık, 2008 Oluşturma zamanı: 26 Aralık, 2008 masa tenisi org forum sitesi ve sadettin bey,ertan bey,ongun,aataman,ibrahima,güvenozbayrak,mustafa bey,hakan kırık bey okulumuza yapmış oldukları masa tenisi malzemelerinden dolayı tekrar teşekkürlerimi sunuyor ve malzemelerin , öğrencilerimin resimlerini sizlerle paylaşmak istiyorum.
rafy4040 Gönderim Zamanı: 27 Aralık, 2008 Yazar Gönderim Zamanı: 27 Aralık, 2008 masa tenisi org forum sitesi ve sadettin bey,ertan bey,ongun,aataman,ibrahima,güvenozbayrak,mustafa bey,hakan kırık bey okulumuza yapmış oldukları masa tenisi malzemelerinden dolayı tekrar teşekkürlerimi sunuyor ve malzemelerin , öğrencilerimin resimlerini sizlerle paylaşmak istiyorum.
Guest ktm Gönderim Zamanı: 27 Aralık, 2008 Gönderim Zamanı: 27 Aralık, 2008 Bu görüntü bozulmadan Allah tamamına erdirsin diliyorum.. ktm
ongun Gönderim Zamanı: 27 Aralık, 2008 Gönderim Zamanı: 27 Aralık, 2008 Bu güzel çocukların başarılarını görebilmenizi dilerim hocam. Böyle daha çok öğrenciniz olur inşallah. Kolay gelsin.
kontrast Gönderim Zamanı: 27 Aralık, 2008 Gönderim Zamanı: 27 Aralık, 2008 Bir Öğretmen olarak meslektaşımı ve ona yardımlarını esirgemeyen arkadaşları canı gönülden kutluyorum.Çok duygulandım.
Ertan Gönderim Zamanı: 27 Aralık, 2008 Gönderim Zamanı: 27 Aralık, 2008 Hayırlı olsun, başarı haberlerinizi de bekliyoruz.
ibrahima Gönderim Zamanı: 28 Aralık, 2008 Gönderim Zamanı: 28 Aralık, 2008 Bu gözlerdeki pırıltıyı görmek çok mutlu ediyor insanı. Umarım bu sporu çok sever ve keyif alırlar. Başarılarınızın devamını diliyoruz.
lobianco Gönderim Zamanı: 28 Aralık, 2008 Gönderim Zamanı: 28 Aralık, 2008 Masa tenisi oynayan minik çocukları görmekten çok etkileniyorum ben ya.
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap