Guest Özhan Oluşturma zamanı: 23 Aralık, 2008 Oluşturma zamanı: 23 Aralık, 2008 Arkadaşlar forum ilk açıldığında çok güzel bir tişört yaptırmıştık... Elinde değişik logolar olan arkadaşlar, bizle paylaşırsa sevinirim
Saadettin Gönderim Zamanı: 23 Aralık, 2008 Gönderim Zamanı: 23 Aralık, 2008 Bende logo çokta kim yaptırmak için uğraşacak? Yok mu tekstilci falan tanıdığı olan??
Tufan Yalcin Gönderim Zamanı: 24 Aralık, 2008 Gönderim Zamanı: 24 Aralık, 2008 Arkadaşlar ben ilgilenebilirim.Tekrar yaptırmanın zamanı geldi bence.Saadettin fazla vaktim yok istersen sen bi anket düzenle kaç kişi istiyor.Uğraşmama değecekmi bakalım.
turushanovgu Gönderim Zamanı: 24 Aralık, 2008 Gönderim Zamanı: 24 Aralık, 2008 ben isterim, hatta maliyeti arkadaşları rahatsız etmeyecek gibiyse şort- tişört takım olursa daha uygun olabilir.
rafy4040 Gönderim Zamanı: 24 Aralık, 2008 Gönderim Zamanı: 24 Aralık, 2008 değerli arkadaşlar bende takımım için şort ve tişört alabilirim (12 adet civarı) masa tenisi forumun katkıları unutulmaz saygılarımla...
Guest Özhan Gönderim Zamanı: 1 Mart, 2009 Gönderim Zamanı: 1 Mart, 2009 Sanırım reklamı iyi yapamadık çünkü kimsenin haberi yok!
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap