Guest Firat Oluşturma zamanı: 11 Ocak, 2005 Oluşturma zamanı: 11 Ocak, 2005 çankırıda rakip kalmadı artık aynı kişileri yenmekten bıktım bilegine güvenenleri çankırıya bekliyorum gelirseniz sevinirim
Murathan Gönderim Zamanı: 11 Ocak, 2005 Gönderim Zamanı: 11 Ocak, 2005 Merhaba, Ankara'da veteran kategorisinde veya diğer kategorilerde oynayacak arkadaşlar arıyorum, oynayacak yer sorunu yok ilgilenen olursa mesajlarınızı bekliyorum.
Misafir Gönderim Zamanı: 11 Ocak, 2005 Gönderim Zamanı: 11 Ocak, 2005 Keşke sen yakınlar da olsaydın da maç yapsaydık çünki ben de yenmekten bıkanlardanım.yenilmek istiyoruuuuuuuuuuuuuuuuuuum.
Kaisersoze Gönderim Zamanı: 15 Ocak, 2005 Gönderim Zamanı: 15 Ocak, 2005 Yenilmek isteyenler için telefon numarası : 05335563055 Ankara
Misafir Gönderim Zamanı: 18 Ocak, 2005 Gönderim Zamanı: 18 Ocak, 2005 Merhaba, Ankara'da veteran kategorisinde veya diğer kategorilerde oynayacak arkadaşlar arıyorum, oynayacak yer sorunu yok ilgilenen olursa mesajlarınızı bekliyorum. Amatör olarak masa tenisi oynuyorum.Batıkentte oturuyorum.Yakın bir yerde oynayacak yer ve amatör oyuncular arıyorum.Bilginiz varsa bu konularda yardımcı olur musunuz?Selamlar. Turhan Çimen
Murathan Gönderim Zamanı: 19 Ocak, 2005 Gönderim Zamanı: 19 Ocak, 2005 Turhan bey, Benimle iletişime geçersiniz uygun bir zaman belirleyip oynayabileceğimizi düşünüyorum. 532 351 59 77 Selam ve sevgilerimle.
Misafir Gönderim Zamanı: 19 Ocak, 2005 Gönderim Zamanı: 19 Ocak, 2005 ben ankarada değilim ama ben sana birisini tavsiye edebilirim bak evren diye bir üye war onla konuş o iyi oynar tenisi istersen onunla irtibata geçebilirsin
UgurKaraca1 Gönderim Zamanı: 1 Şubat, 2005 Gönderim Zamanı: 1 Şubat, 2005 arkadaşlar slm.bende daha çok yeniyim.ama tenis oynamayı ve geliştirmeyi çok istiyorum.çok kötü sayılmam.banada tavsiyede bulunursanız çok sevinirim.
Tufan Yalcin Gönderim Zamanı: 1 Şubat, 2005 Gönderim Zamanı: 1 Şubat, 2005 Uğur foruma hoşgedin.Ancak yanlış yrde oynayacak kişi arıyorsun.Ankarada oynanacak yerleri takip edersen bize ulaşabilirsin.
Guest Erkan Gönderim Zamanı: 4 Şubat, 2005 Gönderim Zamanı: 4 Şubat, 2005 Fırat meraba. Bana yenildiğini unuttun herhalde. Neyse tekrar yenerim önemli değil. Canın yenilmek isteyince bizim okula gel. :)
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap