bellek Gönderim Zamanı: 7 Aralık, 2012 Gönderim Zamanı: 7 Aralık, 2012 bir de fiyatlarını yazsaydınız.. 2 ay öce Butterfly defance 2 modeli tahtanın fiyatı 135 tl idi şimdi 210 tl ..Birde bu ülkede eflasyon var diyorlar.. Fiyat yazılsa ne farkedecek ki tamamı ithal malzeme... Masatenisi com var... hazerspor var...spin spor var..masatenisi market var...kısacası var oğlu var..Az bu sitelere bakın derim...güncel fiyatları görürsünüz.. Dışarıdanda alabilirsiniz forumu araştırırsanız yada googla sorarsanız bulabilirsiniz.. 1
CyRuss Gönderim Zamanı: 8 Aralık, 2012 Gönderim Zamanı: 8 Aralık, 2012 Zaman zaman bu tip durumlar yaşıyor forumumuz. Göktaşı yağmuru gibi 3 - 5 başlık alıyor nasibini , sonra geciyor paniğe gerek yok.
furkankesici Gönderim Zamanı: 22 Mayıs, 2013 Gönderim Zamanı: 22 Mayıs, 2013 Arkadaşlar TIHBAR Samsonov Alpha tahta üzerine JOOLA 4 ALL ve FRIENDSHIP 729 FX Super Soft lastikler uygun olur mu?
34ekin06 Gönderim Zamanı: 22 Ocak, 2018 Gönderim Zamanı: 22 Ocak, 2018 DR. NEUBAUE Barricade TAHTASINI ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM SADECE 52 GR AĞIRLIĞINDA... DEF. TAHTASI İSTİYORUM BH TIBHAR GRASS D TECS 0.5 FH XIOM VEGA ERUOPE (MAX.) DÜŞÜNÜYORUM ? BU KONUDA BANA YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM.
Recommended Posts