Guest h_t Oluşturma zamanı: 15 Aralık, 2008 Oluşturma zamanı: 15 Aralık, 2008 ark lar aranzda meb liseler turnuvasına yani aksaraya gidicek olanlar varsa burda bekleniolar:) ama herkes katılabilr tabikide.. :)
Guest hasanozcifci Gönderim Zamanı: 19 Aralık, 2008 Gönderim Zamanı: 19 Aralık, 2008 mrb, ben katılmıyorum turnuvaya ama Aksaraylı olduğum için izlemeye geleceğim.Kesin başlangıç tarihi 25 şubatmı? Bu arada lise 1 deyim ve masatenisine bu sene başladım.Amatörüm...
Guest mkusbaz Gönderim Zamanı: 20 Aralık, 2008 Gönderim Zamanı: 20 Aralık, 2008 merhaba ben oyuncu değilim ama okulumu getirecem. Bizimkiler gayet iyi çocuklar hepsi efendi çok iyi arkadaşlıklar kurulacaktır.İnşallah herkes için güzel bir turnuva olur. katılan arkadaşlardan işi profesyonelce yapan takımda oynayan varsa hangi takımda olduğunu okulunun adını şehrini bildirebilir mi ? Bizimkiler sakarya FEN LİSESİ herhangibir takımda oynamıyorlar.
Guest h_t Gönderim Zamanı: 21 Aralık, 2008 Gönderim Zamanı: 21 Aralık, 2008 sakarya fen:) 6 yıl önce sakarya da yapılan meb minikler turnuvasına gelmiştm:) 7. olmştuk.. biz aydın kız takımı olark gelyrz.. hasanozcifci çok şanslısınz iki yıldır aksaray da:) eğer gelirseniz turnuvaya dediim gbi aydın dan gelen kız takımıyız:)
Guest mkusbaz Gönderim Zamanı: 21 Aralık, 2008 Gönderim Zamanı: 21 Aralık, 2008 sakarya fen:) 6 yıl önce sakarya da yapılan meb minikler turnuvasına gelmiştm:) 7. olmştuk.. biz aydın kız takımı olark gelyrz.. hasanozcifci çok şanslısınz iki yıldır aksaray da:) eğer gelirseniz turnuvaya dediim gbi aydın dan gelen kız takımıyız:) yok yok biz erkek takımıyız kız takımımız yok. Katılacak herkese başarılar dilerim
Guest ktm Gönderim Zamanı: 22 Aralık, 2008 Gönderim Zamanı: 22 Aralık, 2008 yok yok biz erkek takımıyız kız takımımız yok.Katılacak herkese başarılar dilerim Sayın Hocam,Sakarya Fen Lisesinde kız öğrencimi yok?,varda kafalarını ders çalışmaktan kaldırmakmı istemiyorlar. Erkekler için problem değil zaten haylazlık genetiklerinde var, ders dışında başarılı olabilmek için her türlü zorluk ve çalışmaya katılırlar. ktm
Guest mkusbaz Gönderim Zamanı: 22 Aralık, 2008 Gönderim Zamanı: 22 Aralık, 2008 Sayın Hocam,Sakarya Fen Lisesinde kız öğrencimi yok?,varda kafalarını ders çalışmaktan kaldırmakmı istemiyorlar. Erkekler için problem değil zaten haylazlık genetiklerinde var, ders dışında başarılı olabilmek için her türlü zorluk ve çalışmaya katılırlar. ktm yok üstad bizde kız öğrencide var iyi oyuncuda var ama tek zaten bizde çok öğrenci de yok toplam 280 kadar öğrenci var kızlardan hevesli olan yok ama 5 senelik bir okul için mükemmel
erdemmm296 Gönderim Zamanı: 22 Aralık, 2008 Gönderim Zamanı: 22 Aralık, 2008 biz lüleburgaz lisesi olarak ordayız
ozgunnn Gönderim Zamanı: 23 Aralık, 2008 Gönderim Zamanı: 23 Aralık, 2008 mrb bu sene bn yokm ama diğer arkadaşlarda inş. iyi işler yapacaklardır MEHMET RAUF LİSESİ
Guest hasanozcifci Gönderim Zamanı: 23 Aralık, 2008 Gönderim Zamanı: 23 Aralık, 2008 Kesin olarak 25 aralıkta başlıyor değil mi?
Guest Onur Ünver Gönderim Zamanı: 25 Aralık, 2008 Gönderim Zamanı: 25 Aralık, 2008 Bızım okuLda yenimahalle endustrı mesLek ben onceden bırakmısıtm bu sene tekrar basLadım bu yuzden bu sene gıdemedım aksaraya ama okullar arası maclarda wardım :)2.oLduk zatn :) herkese iyi oyunlar =)
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap