Guest sinankirmizitas Oluşturma zamanı: 15 Aralık, 2008 Oluşturma zamanı: 15 Aralık, 2008 23-26 Aralık 2008 tarihinde yapılacak olan turnuva 25-28 Aralık tarihine alınmıştır. Katılacak takımlara duyrulur...
mmustafa Gönderim Zamanı: 15 Aralık, 2008 Gönderim Zamanı: 15 Aralık, 2008 23-26 Aralık 2008 tarihinde yapılacak olan turnuva 25-28 Aralık tarihine alınmıştır. Katılacak takımlara duyrulur... Teknik toplantının da büyük ihtimalle 24 Aralıkta olacağınıda yazmakta yarar var: Selamlar,
Champ Gönderim Zamanı: 16 Aralık, 2008 Gönderim Zamanı: 16 Aralık, 2008 Teknik toplantının da büyük ihtimalle 24 Aralıkta olacağınıda yazmakta yarar var: Selamlar, Mustafa Hocam merhaba,Kısmet olursa bende Stand açmak için Aksarayda olacağım.Sohbet etme imkanı bulabiliriz böylece.
Guest sinankirmizitas Gönderim Zamanı: 16 Aralık, 2008 Gönderim Zamanı: 16 Aralık, 2008 Orhan abi Aksaray a geleceğini daha önce niye söylemedin yaw. Orhan Abi Mustafa Abi Urfadan bi emriniz bi isteğiniz var mı ?
mmustafa Gönderim Zamanı: 17 Aralık, 2008 Gönderim Zamanı: 17 Aralık, 2008 Mustafa Hocam merhaba,Kısmet olursa bende Stand açmak için Aksarayda olacağım.Sohbet etme imkanı bulabiliriz böylece. Merhaba Orhan abi, gelmene çok sevindim. Stanta işinde, çırak olarak yanında çalışabilirim. :gulumse: Bu arada geçen yıldan tecrübeliyim Aksarayda düzgün paça yapan yer yok.. Artık bizde çorbaya talim ederiz. Selamlar, Orhan abi Aksaray a geleceğini daha önce niye söylemedin yaw.Orhan Abi Mustafa Abi Urfadan bi emriniz bi isteğiniz var mı ? Sinan kardeşim, kendine iyi bak, çalışmaalarında sana başarılar diliyorum. Orada bol bol konusur sohbet ederiz..
Guest sinankirmizitas Gönderim Zamanı: 17 Aralık, 2008 Gönderim Zamanı: 17 Aralık, 2008 Mustaf Abi olurmu böle yaw Orhan Abinin çırağı benim :)
Champ Gönderim Zamanı: 18 Aralık, 2008 Gönderim Zamanı: 18 Aralık, 2008 Mustafa abi seninle mutlaka çorba muhabbetini tekrarlamalıyız,tabi yardımlarınıda reddedemem.Sinan sanada ihtiyacım olacak.Zira yoğunluğumuz olacak gibi.Görüşmek üzere
Guest Özhan Gönderim Zamanı: 23 Aralık, 2008 Gönderim Zamanı: 23 Aralık, 2008 Hocam komutandan izin alabilseydim bende gelecektim Aksaraya... Bayburttan hem erkek hemde kız takımım gelecek oraya
Guest hasanozcifci Gönderim Zamanı: 23 Aralık, 2008 Gönderim Zamanı: 23 Aralık, 2008 Stres atmak, sinemaya gitmek, alışveriş yapmak, eğlenmek falan isterseniz ParkSite diğer adıyla ADESE var.Kime sorsanız gösterir Aksaray da.
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap