Remzi Sarioglu Gönderim Zamanı: 15 Aralık, 2010 Gönderim Zamanı: 15 Aralık, 2010 Sağlık, mutluluk ve başarılarla dolu nice yıllar diliyorum
Enduro Gönderim Zamanı: 15 Aralık, 2010 Gönderim Zamanı: 15 Aralık, 2010 15.Aralık.2009'da kutlama mesajı gelmemiş. Tufan Bey iki senede bir yaş yaşlanıyor demekki. :gulumse: Sağlıklı, mutlu nice yıllara... (Bu arada 10.Aralık'ta da ben bir yılı daha geride bıraktım.)
ongun Gönderim Zamanı: 15 Aralık, 2010 Gönderim Zamanı: 15 Aralık, 2010 15.Aralık.2009'da kutlama mesajı gelmemiş. Tufan Bey iki senede bir yaş yaşlanıyor demekki. :gulumse: Sağlıklı, mutlu nice yıllara... (Bu arada 10.Aralık'ta da ben bir yılı daha geride bıraktım.) Tufan abi yaşlanmaz.... Göbeklenir. Tufan ve Ahmet abilerimin yaşgünlerini içten içten kutlar, daha nice tek mumlu pastaların tadına varabilmelerini dilerim.
RosieSmith Gönderim Zamanı: 15 Aralık, 2010 Gönderim Zamanı: 15 Aralık, 2010 Doğum gününüz kutlu olsun Tufan hocam.. Nice mutlu yıllara.. :) Facebook'tan kutlamıştım zaten fakat burdan da yazayım.. :) Onur Kara
Enduro Gönderim Zamanı: 17 Aralık, 2010 Gönderim Zamanı: 17 Aralık, 2010 Tufan abi yaşlanmaz.... Göbeklenir. Tufan ve Ahmet abilerimin yaşgünlerini içten içten kutlar, daha nice tek mumlu pastaların tadına varabilmelerini dilerim. :gulumse: Güzel dileklerin için çok teşekkürler değerli kardeşim.
Tufan Yalcin Gönderim Zamanı: 19 Aralık, 2010 Gönderim Zamanı: 19 Aralık, 2010 Arkadaşlar hepinize çok teşekkür ediyorum. Sizinle daha nice yıllar burada ve forum buluşmalarımızda beraber olacağız inşallah
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap