Guest ktm Oluşturma zamanı: 14 Aralık, 2008 Oluşturma zamanı: 14 Aralık, 2008 Yeni yıl geliyor. Hoş eskisinde ne yaptık o da ayrı bir konu ,2009 yılı beklentilerimizin karşılanacağı bir yıl olur. Sevdiklerimizle birlikte sağlıklı ve mutlu bir yıl dilerim.. ktm
Guest ktm Gönderim Zamanı: 26 Aralık, 2008 Gönderim Zamanı: 26 Aralık, 2008 Yeni yıl sadece bana geldi galiba hiç kimseden ses yok.Hoş sesimizi çıkaracak halimizde kalmadı ya. Anlaşıldı bu yılbaşı da her yılbaşı gibi Tv karşısında geçecek ,darısı hiç kimsenin başına.. ktm
Guest cannibal1313 Gönderim Zamanı: 26 Aralık, 2008 Gönderim Zamanı: 26 Aralık, 2008 abi dur ya bi bugünü yaşayalım sonra kutlicam söz
Guest ktm Gönderim Zamanı: 27 Aralık, 2008 Gönderim Zamanı: 27 Aralık, 2008 abi dur ya bi bugünü yaşayalım sonra kutlicam söz Şimdiden kutlayın ki, sonradan kutlama kuyruğu felan oluşur sıkıntı çekmeyesiniz diye söyliyeyim dedim. ktm
ongun Gönderim Zamanı: 27 Aralık, 2008 Gönderim Zamanı: 27 Aralık, 2008 Acele yok Selim abi. Nasreddin Hoca ne demiş? "Hanım ben geldim inşallah" :gulumse:
ongun Gönderim Zamanı: 31 Aralık, 2008 Gönderim Zamanı: 31 Aralık, 2008 Bütün www.masatenisi.org/forum aleminin yeni yılını kutlar, sağlıklı, huzurlu, başarılı, bereketli, bol ikramiyeli, dengeli beslenmeli, düzenli antrenmanlı, uygun ekipmanlı, yepyeni lastikli, sevenleriyle birlikte şen şakrak mutlu bir sene geçirmelerini dilerim. Amin.
Bora Gönderim Zamanı: 31 Aralık, 2008 Gönderim Zamanı: 31 Aralık, 2008 herkesin yeni yılı kutlu olsun.
ibrahima Gönderim Zamanı: 31 Aralık, 2008 Gönderim Zamanı: 31 Aralık, 2008 Yeni yılın size, ailenize ve çevrenize mutluluk, sağlık ve bereket getirmesini diliyorum. Umarım ülkemiz içinde iyi bir sene olur. Umarım masatenisi oynayacak bolca da zaman ve imkan buluruz.
Tufan Yalcin Gönderim Zamanı: 31 Aralık, 2008 Gönderim Zamanı: 31 Aralık, 2008 YENİ YILINIZI EN İÇTEN DİLEKLERİMLE KUTLAR, TÜM SEVDİKLERİNİZLE BİRLİKTE SAĞLIKLI, MUTLU ve BAŞARILI NİCE YILLAR DİLERİM ...
Yasin_Ozdemir Gönderim Zamanı: 31 Aralık, 2008 Gönderim Zamanı: 31 Aralık, 2008 Yeni yılın sağlık başarı ve mutluluk getirmesi temennisiyle yeni yılınızı kutlarım...
cagan Gönderim Zamanı: 31 Aralık, 2008 Gönderim Zamanı: 31 Aralık, 2008 yeni yılda tüm balık sayılar sizlerin olsun efenim..esenlikle kalın
Mertcan ÜREK Gönderim Zamanı: 31 Aralık, 2008 Gönderim Zamanı: 31 Aralık, 2008 Bol turnuvalı, tam performanslı, çok madalyalı, gelişim dolu bir yıl olması dileğiyle... İyi yıllar.....
karaahmet Gönderim Zamanı: 31 Aralık, 2008 Gönderim Zamanı: 31 Aralık, 2008 Bol turnuvalı, tam performanslı, çok madalyalı, gelişim dolu bir yıl olması dileğiyle... İyi yıllar..... tüm masa tenisi sevenlerin yeni yılı kutlu olsun....
Guest Erdem Kemiksiz Gönderim Zamanı: 31 Aralık, 2008 Gönderim Zamanı: 31 Aralık, 2008 tüm forum üyelerimizin yeni yılını kutluyorum.
Ertan Gönderim Zamanı: 31 Aralık, 2008 Gönderim Zamanı: 31 Aralık, 2008 Herkese sağlıklı ve mutlu bir yeni yıl dilerim.
lobianco Gönderim Zamanı: 31 Aralık, 2008 Gönderim Zamanı: 31 Aralık, 2008 Yeni yıl masa tenisi severlere güzellikler getirsin. İyi seneler...
mmustafa Gönderim Zamanı: 31 Aralık, 2008 Gönderim Zamanı: 31 Aralık, 2008 Yeni yılın herkese sağlık ve mutluluklar getirmesini diliyorum. Yeni yılın, savaşların değil, sevginin, dostluğun ve kardeşliğin yaşandığı bir yıl olmasını tememnni ediyorum.. Selamlar,
Melekber Gönderim Zamanı: 1 Ocak, 2009 Gönderim Zamanı: 1 Ocak, 2009 Tüm olumsuzlukların geride bırakıldığı; Tüm güzelliklerin sergilendiği,tüm beklentilerinizin karşılandığı; Ülkemde barış,Dünya'da barış,sağlıklı bedenler,sağlam dostluklar diliyorum... *YENİYILINIZ KUTLU OLSUN*
Guest Ömer Faruk Yılmaz Gönderim Zamanı: 1 Ocak, 2009 Gönderim Zamanı: 1 Ocak, 2009 Hepinizin yeni yılını kutlarım. Umarım bu yeni yılda herşeyin hayırlısı olur ...
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap