lobianco Oluşturma zamanı: 14 Aralık, 2008 Oluşturma zamanı: 14 Aralık, 2008 İşte dünya rekorunun kırıldığı an. Kıran kim mi: Fukuhara Ai. Hem de 12 yaşındayken. She is the King-kong of ping pong =) [İzleyin!] Not: daha iyisini yaparım diyen varsa denemesi bedava, sonucu öğrenelim ama :)
Guest ktm Gönderim Zamanı: 14 Aralık, 2008 Gönderim Zamanı: 14 Aralık, 2008 Zamanında belliymiş ne olacağı,baksana yüzündeki hırsa maaşallah nazar değmesin darısı bizim sporcuların başına(hırs olarak). ktm
Guest Ömer Faruk Yılmaz Gönderim Zamanı: 14 Aralık, 2008 Gönderim Zamanı: 14 Aralık, 2008 Zamanında belliymiş ne olacağı,baksana yüzündeki hırsa maaşallah nazar değmesin darısı bizim sporcuların başına(hırs olarak). ktm Evet, geleceğinin belirtilerini göstermiş taa o zamanlar... Konsantrasyonuda müthiş...
smetmusti91 Gönderim Zamanı: 25 Ocak, 2009 Gönderim Zamanı: 25 Ocak, 2009 Abi naapmış bu yaa neyse o en uzun ralliyi yaparsa ben de ilk masa tenisi gösteri takımını oluşturucam .... Var mı katılmak isteyen ?
Yasin_Ozdemir Gönderim Zamanı: 25 Ocak, 2009 Gönderim Zamanı: 25 Ocak, 2009 173 kere vuruş gerçekleştirilen bir şutop, genelde 100-120 arası topa vurulur zaten 1 dakikalık hatasız bir şutopta kız, 1 dakikada 86 kere vurmuş topa , bizimkilere desek 1 dakikada 86 kere topu raketin üstünde bile sektiremezler :D
erdem çetintaş Gönderim Zamanı: 28 Ocak, 2009 Gönderim Zamanı: 28 Ocak, 2009 Yasin o kadar da değil be abi sen de iyice öldürdün bizimkileri:) Ama kız harbiden abartmış olayı karşısındakinin backhandi de yabana atılacak gibi değil ama :
Guest hakan_GSI Gönderim Zamanı: 28 Ocak, 2009 Gönderim Zamanı: 28 Ocak, 2009 ASIL REKORU KIRAN BH LE KARŞILAYAN. DİKKAT EDİN TOPU İLK BH Lİ KIZ ATIYOR, EN SON TOPADA BH Lİ KIZ VURUYOR YANİ 174 VURUŞ YAPIYOR. REKORU KIRAN KONUK OYUNCU :
Guest fly Gönderim Zamanı: 28 Ocak, 2009 Gönderim Zamanı: 28 Ocak, 2009 ASIL REKORU KIRAN BH LE KARŞILAYAN. DİKKAT EDİN TOPU İLK BH Lİ KIZ ATIYOR, EN SON TOPADA BH Lİ KIZ VURUYOR YANİ 174 VURUŞ YAPIYOR. REKORU KIRAN KONUK OYUNCU : Katılıyorum : ayrıca bu gines rekoru değil.
umur Gönderim Zamanı: 29 Ocak, 2009 Gönderim Zamanı: 29 Ocak, 2009 ma lin le wang liqin i koyun karşı karşıya 200 yaparlar bence
Hakan KIRIK Gönderim Zamanı: 29 Ocak, 2009 Gönderim Zamanı: 29 Ocak, 2009 ma lin le wang liqin i koyun karşı karşıya 200 yaparlar bence Kesinlikle katılıyorum. Bazen Mehmet YILIK bey ile antrenman yaparken bundan daha hızlı yaptığımızı düşünüyorum. (Ben FH, Mehmet hoca BH) Yoksa o esnada bana mı öyle geliyor bilmiyorum. Belki biz de kayıt altına alıp sayarız ilk fırsatta...
cagan Gönderim Zamanı: 29 Ocak, 2009 Gönderim Zamanı: 29 Ocak, 2009 ma lin le wang liqin i koyun karşı karşıya 200 yaparlar bence tabi şimdi olayı amiyane tabirle sidik yarışına çevirmek istemiyorum : ben daha fazlasını yaparım ama gerek yok kızcağızın rekor kırılmasın şaka bir yana önemli olan Ai Fukuhara'nın bunu 12 yaşında iken yapmış olması..yani daha yolun başlarındayken(ortalarıda diyebilirz)..Ma Lin ve Wang Liqin tabi 200 yapar,daha fazlasıda olabilir..fakat dediğim gibi olayı önemli kılan yaşın 12 olması sanırım..
Hakan KIRIK Gönderim Zamanı: 29 Ocak, 2009 Gönderim Zamanı: 29 Ocak, 2009 ....bunu 12 yaşında iken yapmış olması.. Evet yaş olayında haklısın. O zaman şöyle bir yorum getireyim: Ben bile o kadar yaparım diyorsam bizim Batuhan (yaş:11) kesinlikle bu kızdan çok daha fazla yapar diyorum...
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap