Guest fly Oluşturma zamanı: 14 Aralık, 2008 Oluşturma zamanı: 14 Aralık, 2008 Arkadaşım fh lastiğine şekerli su sürüyor.Şekerli suyun topun rakete daha fazla temas ettirdiğini söylüyor.Böyle birşey doğrumu?
ongun Gönderim Zamanı: 14 Aralık, 2008 Gönderim Zamanı: 14 Aralık, 2008 Eskiden yıpranmış lastiklere limon sürerlermiş onu biliyorum. Şekeri duymadım. Lastikteki şeker topu da yapışkan hale getirip pisletmiyor mu? Ben tavsiye etmem. Enez cihazına şekerli raketler girmeye başlarsa, karıncaydı, sinekti, arıydı sonunda bozulur alet. Zaten Türkiye'ye gelmesi 10 ay sürüyor. Yazık günah.
Guest cannibal1313 Gönderim Zamanı: 14 Aralık, 2008 Gönderim Zamanı: 14 Aralık, 2008 Eskiden yıpranmış lastiklere limon sürerlermiş onu biliyorum.Şekeri duymadım. Lastikteki şeker topu da yapışkan hale getirip pisletmiyor mu? Ben tavsiye etmem. Enez cihazına şekerli raketler girmeye başlarsa, karıncaydı, sinekti, arıydı sonunda bozulur alet. Zaten Türkiye'ye gelmesi 10 ay sürüyor. Yazık günah. yapış yapış yapabilirde lastik antispine döner üstü yapış kendi anti....nasıl olur acaba
ongun Gönderim Zamanı: 14 Aralık, 2008 Gönderim Zamanı: 14 Aralık, 2008 Lastik eskidiğinde yapılıyormuş. Zaten elden çıkmış lastik.
Ertan Gönderim Zamanı: 14 Aralık, 2008 Gönderim Zamanı: 14 Aralık, 2008 Reçel veya bal daha etkili olur. Top raketten hiç ayrılmak istemez.
Guest cannibal1313 Gönderim Zamanı: 14 Aralık, 2008 Gönderim Zamanı: 14 Aralık, 2008 o zaman su bazlı yapıştırıcıları sürüveririz
Guest ktm Gönderim Zamanı: 14 Aralık, 2008 Gönderim Zamanı: 14 Aralık, 2008 Tahin ile Pekmez arasında kaldım,tek tek mi.? yoksa karıştırıpmı süreyim .?Acil bilgi lütfen...! Markada söylerseniz iyi olur,birde onu araştırmıyalım.. Ekmeğin üzerine sürüp yiyeceğiz değil mi.? ktm
huorfefalas Gönderim Zamanı: 14 Aralık, 2008 Gönderim Zamanı: 14 Aralık, 2008 Tahin ile Pekmez arasında kaldım,tek tek mi.? yoksa karıştırıpmı süreyim .?Acil bilgi lütfen...!Markada söylerseniz iyi olur,birde onu araştırmıyalım.. Ekmeğin üzerine sürüp yiyeceğiz değil mi.? ktm :lol:
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap