Mert Gürel Oluşturma zamanı: 11 Aralık, 2008 Oluşturma zamanı: 11 Aralık, 2008 Masa başı oyuna uygun en dolu spinleri üretebileceğim bir combo arıyorum.Çin lastiklerini özellikle bh de olmak üzere seviyorum.Tenergy ile masa üstü bloklar kontrolsüz geliyor,istediğim hissi alamıyorum.Masadan en fazla 1 mt civarı açılıyorum.İki taraftan da spin atıyorum ama bh den masa üstündeki topları açmak yerine genelde kesiyorum.Tavsiyelerinizi bekliyorum teşekkürler.(şuan ki combom ayarında bir hız istiyorum tahta dhs den carbonsuz olursa yavaş kalabilir)
Mertcan ÜREK Gönderim Zamanı: 11 Aralık, 2008 Gönderim Zamanı: 11 Aralık, 2008 Fh dinde tg3 denedin mi? Eğer biraz daha hızlı istersen h 2-3e bakabilirsin... Masa başı oyunlarda bu lastikler oldukça etkililer...
Mert Gürel Gönderim Zamanı: 11 Aralık, 2008 Yazar Gönderim Zamanı: 11 Aralık, 2008 Fh de tg3 biraz yavaş geliyor daha hızlı bir tahtaya tg2 ve h2 i alsam nasıl olur acaba bunlara uygun bşr tahta önerir misiniz benim tahtama göre hızlı olsun istiyorum ve masa başı oyun için.
Recommended Posts