Mertcan ÜREK Oluşturma zamanı: 10 Aralık, 2008 Oluşturma zamanı: 10 Aralık, 2008 Stiga off cr tahtamın yerine onla yaklaşık hızlarda ama daha hisli bi tahta arıyorum... Daha doğrusu en hisli tahtayı arıyorum... teşekkürler...
Guest Mekansız666 Gönderim Zamanı: 10 Aralık, 2008 Gönderim Zamanı: 10 Aralık, 2008 Stiga off cr tahtamın yerine onla yaklaşık hızlarda ama daha hisli bi tahta arıyorum... Daha doğrusu en hisli tahtayı arıyorum... teşekkürler... Butterfly Kiso Hinoki VII (Bizzat test ettim) Butterfly Senkoh 90 (Öyleymiş) (o:
Guest frknxx Gönderim Zamanı: 10 Aralık, 2008 Gönderim Zamanı: 10 Aralık, 2008 tıbhar H-1-9 tek kat hinoki 9mm.Daha hislisi yok
Emre İmamoğlu Gönderim Zamanı: 10 Aralık, 2008 Gönderim Zamanı: 10 Aralık, 2008 Adam Off CR ile benzer hızda diyor.
Mertcan ÜREK Gönderim Zamanı: 10 Aralık, 2008 Yazar Gönderim Zamanı: 10 Aralık, 2008 Adam Off CR ile benzer hızda diyor. Vallahi haklısın abi... : Sen bildiğin en hisli tahtayı söylermisin Emre abi?
Mertcan ÜREK Gönderim Zamanı: 10 Aralık, 2008 Yazar Gönderim Zamanı: 10 Aralık, 2008 Butterfly kong linghui var. Acaip hisli. Şaka gibi... Kong linghui special falan değil veya yeşil gri saplı olan kong linghui euro versiyonu falan da değil. Düz kong linghui bak derim. Sinan abide var feci birşey... Ozan abi dediğin tahta bu galiba... link
Emre İmamoğlu Gönderim Zamanı: 11 Aralık, 2008 Gönderim Zamanı: 11 Aralık, 2008 Ozan abi dediğin tahta bu galiba...link O euro denileni. Budur büyük ihtimal http://www.presports.com/butterfly-kong-li...e-off-p-59.html
Mertcan ÜREK Gönderim Zamanı: 11 Aralık, 2008 Yazar Gönderim Zamanı: 11 Aralık, 2008 Dün gece biraz araştırdımda, bu tahta pek bi sitede yok... Olan sitelerinde bi çoğunun elinde yok... :
Mertcan ÜREK Gönderim Zamanı: 17 Mayıs, 2009 Yazar Gönderim Zamanı: 17 Mayıs, 2009 Butterfly kong linghui var. Acaip hisli. Şaka gibi... Kong linghui special falan değil veya yeşil gri saplı olan kong linghui euro versiyonu falan da değil. Düz kong linghui bak derim. Sinan abide var feci birşey... Yaşasın!!!!... Tahtayı buldum ve sipariş ettim bile : üzerine 1.8 999 ve İnspirit ile oynayacağım... Link...
tufan Gönderim Zamanı: 18 Mayıs, 2009 Gönderim Zamanı: 18 Mayıs, 2009 Yaşasın!!!!... Tahtayı buldum ve sipariş ettim bile : üzerine 1.8 999 ve İnspirit ile oynayacağım...Link... , bende klh special kullanıyorum bence iyi bir secim düz klh nasıldır performansı hakkında bilgim yok karsılastırma sansım olmadı ama eger benzer tahtalarsa üzerine hangi lastigi takarsan tak uyum gösterecek bir tahtadır
cagan Gönderim Zamanı: 18 Mayıs, 2009 Gönderim Zamanı: 18 Mayıs, 2009 , bende klh special kullanıyorum bence iyi bir secim düz klh nasıldır performansı hakkında bilgim yok karsılastırma sansım olmadı ama eger benzer tahtalarsa üzerine hangi lastigi takarsan tak uyum gösterecek bir tahtadır bildiğim kadarıyla tahta off- karakterli,tamamı ağaç..yani special versiyonuyla hız olarak baya bir farkı var..ama tahta hakkında söylenenler olumlu..çin lastikleriyle daha uyumlu olduğu söylensede her lastikle uyum sağlayacağına şüphe yok..
Mertcan ÜREK Gönderim Zamanı: 18 Mayıs, 2009 Yazar Gönderim Zamanı: 18 Mayıs, 2009 bildiğim kadarıyla tahta off- karakterli,tamamı ağaç..yani special versiyonuyla hız olarak baya bir farkı var..ama tahta hakkında söylenenler olumlu..çin lastikleriyle daha uyumlu olduğu söylensede her lastikle uyum sağlayacağına şüphe yok.. Hafif, hisli, all+ off- arası, 154-148 kafa bofutlarında bir tahtaymış... Gelince her tür lastikle denerim zaten... bildiğim kadarı ile yorumumu da yaparım. Elimdeki bu kadar lastikten mutlaka biriyle beğenirim...
Recommended Posts