Guest ismail Oluşturma zamanı: 7 Aralık, 2008 Oluşturma zamanı: 7 Aralık, 2008 çanakkalede antreman yapıcak eleman arıyorum iyi ve üstü lazım umutsuz vaka çanakkale gibi küçük biyerde ama denemekte fayda var
Guest ismail Gönderim Zamanı: 8 Aralık, 2008 Gönderim Zamanı: 8 Aralık, 2008 ilk işim masa tenisini çanakkalede yaygınlaştırmak üni takımı olarak biz vede 10 kişi dışında adam yok ya farklı tecrübeler olmadan gelişmek imkansız
AliFuat Gönderim Zamanı: 8 Aralık, 2008 Gönderim Zamanı: 8 Aralık, 2008 ilk işim masa tenisini çanakkalede yaygınlaştırmak üni takımı olarak biz vede 10 kişi dışında adam yok ya farklı tecrübeler olmadan gelişmek imkansız İyi Bayramlar İsmail ! Stadın altında antreman salonu var, Kadir Hoca ve öğrencileri orada oluyor, hangi günler antreman var şu an tam olarak bilemiyorum ama; bir iki kez ben de katılmıştım antremanlarına. Kadir Hoca'ya ulaşmak istersen orada bulabilirsin. Selamlar...
Canberk Gönderim Zamanı: 10 Aralık, 2008 Gönderim Zamanı: 10 Aralık, 2008 stadın altındaki yer küçük futbol sahasının olduğu tarafta oraya giderseniz antreman yapacak iyi kişiler bulursunuz yazın hergün saat 11-13 arası açıktı ama kısın nasıl oldugunu bilmiyorum
Guest ismail Gönderim Zamanı: 10 Aralık, 2008 Gönderim Zamanı: 10 Aralık, 2008 stadın altındaki yer küçük futbol sahasının olduğu tarafta oraya giderseniz antreman yapacak iyi kişiler bulursunuz yazın hergün saat 11-13 arası açıktı ama kısın nasıl oldugunu bilmiyorum sağol orda oynuyorum bende
mahmut kulak Gönderim Zamanı: 24 Şubat, 2014 Gönderim Zamanı: 24 Şubat, 2014 Arkadaşım, Çanakkaleye geçici görev için 2-3 haftalığına geldim.Haftanın 6 günü Akşam 5 ten sonra müsaitim.Pazarları full müsaitim.Oynamayı çok isterim, benimle temasa geçersen sevinirim. Mahmut KULAK Mail:kulakmahmut@gmail.com.tr Gsm:0536-7430395
mahmut kulak Gönderim Zamanı: 24 Şubat, 2014 Gönderim Zamanı: 24 Şubat, 2014 çanakkalede antreman yapıcak eleman arıyorum iyi ve üstü lazım umutsuz vaka çanakkale gibi küçük biyerde ama denemekte fayda var Arkadaşım, Çanakkaleye geçici görev için 2-3 haftalığına geldim.Haftanın 6 günü Akşam 5 ten sonra müsaitim.Pazarları full müsaitim.Oynamayı çok isterim, benimle temasa geçersen sevinirim. Mahmut KULAK Mail:kulakmahmut@gmail.com.tr Gsm:0536-7430395
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap