Ferrokrom Oluşturma zamanı: 5 Ocak, 2005 Oluşturma zamanı: 5 Ocak, 2005 Forum da Tekirdağ'dan masa tenisçiler var mı çok merak ediyorum?
Ferrokrom Gönderim Zamanı: 10 Ocak, 2005 Yazar Gönderim Zamanı: 10 Ocak, 2005 Hiç yok mu yaw Tekirdağ'da masa tenisi oynayan birileri?
Guest Zoran Gönderim Zamanı: 10 Ocak, 2005 Gönderim Zamanı: 10 Ocak, 2005 GEÇEN YILLARA KADAR TEKİRDAĞDA OYNAYAN İYİ OYUNCULAR VARDI. HATTA BUNLARDAN BİR TANESİ (NURHAN TÜFEKÇİ) TÜRKİYE ŞAMPİYONASINDA İLK 16'YA KALMIŞTI. AMA ŞU AN İSTANBULDA. BUNUN DIŞINDA ÇORLUYA GELMENİ ÖNERİRİM. İSTEDİĞİN SEVİYEDE OYUNCU BULABİLİRSİN. OYNAMAK İSTERSEN BENİMLEDE OYNAYABİLİRSİN. CEP : 0536 783 88 91
Ferrokrom Gönderim Zamanı: 10 Ocak, 2005 Yazar Gönderim Zamanı: 10 Ocak, 2005 sen çorluda mı oynuyosun?Nurhan Tüfekçi'yi nerden tanıyosun?Onların takımda bir de volkan diye biri vardı onu da tanıyomusun?Çorluda masa tenisi seviyesi nasıl acaba?Profesyonel birileri bulabilir miyim?
Guest Zoran Gönderim Zamanı: 10 Ocak, 2005 Gönderim Zamanı: 10 Ocak, 2005 HEM NURHANI HEM VOLKANI HEMDE MERTİ TANIYORUM. ÇORLUDA İYİ OYUNCULAR VAR. BİRİ VAR ZAMANINDA TÜRKİYE ŞAMPİYONASINDA İLK 16'YA KALMIŞ.ONUN EŞİ YILDIZLARDA HEM OKULLARARASI HEMDE KULÜPLER BAZINDA TÜRKİYE ŞAMPİYONU OLMUŞ. BİR BAYAN VAR KÜÇÜKKEN SABAHATTİN HOCA TARAFINDAN ÇALIŞTIRILMIŞ. BUNUN DIŞINDA BİR KAÇ TANE BENİM AYARIMDA OYUNCULAR VAR. SEN HANGİ SEVİYEDESİN? EĞER BAHSETTİĞİM OYUNCULARA EŞDEĞERSEN MAÇ OLARAK BENİ YENMEN ZOR OLMAZ AMA ANTRENMAN OLARAK TATMİN OLABİLİRSİN. ARARSAN GÖRÜŞEBİLİRİZ.
Ferrokrom Gönderim Zamanı: 10 Ocak, 2005 Yazar Gönderim Zamanı: 10 Ocak, 2005 Bişey sorcam Volkan mı daha iyi oyuncu Nurhan mı?
Guest Zoran Gönderim Zamanı: 10 Ocak, 2005 Gönderim Zamanı: 10 Ocak, 2005 VOLKAN VE NURHAN BİRBİRİNE YAKIN OYUNCULAR. VOLKAN'DA İLK 16 YA KALMIŞTI AMA UZUN SÜREDİR İSTANBULDA UTURDUĞU İÇİN TEKİRDAĞ'DAN SAYMADIM.HER NE KADAR TEKİRDAĞ TAKIMINDA OYNAMIŞ OLSADA. BEN VOLKANINDA KAZANDIĞINI GÖRDÜM NURHANINDA. YANİ İKİSİDE BİRBİRİNE DENK. KİM DAHA ANTRENMANLI İSE O KAZANIYOR. YALNIZ KARAKTER OLARAK VOLKAN BİRAZ DAHA DÜZGÜN GİBİ GELDİ BANA. SEN NASIL BİR OYUNCUSUN. BİRAZ KENDİNDEN BAHSET.
Ferrokrom Gönderim Zamanı: 10 Ocak, 2005 Yazar Gönderim Zamanı: 10 Ocak, 2005 :)Güzel beğendim bu cevabını:) Neyse senin ismin ne belki tanıyomuyum acaba ben seni?Yaş kaç ?
Guest Zoran Gönderim Zamanı: 10 Ocak, 2005 Gönderim Zamanı: 10 Ocak, 2005 YAŞIM 34. CEVABIMI BEĞENMEN İLGİNÇ. VOLKAN İLE NE ALAKAN VAR. KENDİNİ TANITIRSAN MAMNUN OLURUM. BEN KENDİMİ TANITAYIM HAKAN KILIÇ ÇORLU'DA OTURUYOM CEP : 0536 783 88 91 İŞ : 0282 686 35 13 ARARSAN TANIŞIR SOHBET EDERİZ
Ferrokrom Gönderim Zamanı: 10 Ocak, 2005 Yazar Gönderim Zamanı: 10 Ocak, 2005 Ben de Volkan dermişim:) Yok ya severim volkanı Tekirdağın ismi biraz da olsa masa tenisinde duyulduysa onun katkısı büyüktür , siz tekirdağdaki turnuvalara falan geliyomuydunuz görüşmüşmüyüzdür acaba?Bu arada ismim mehmet...
Guest Zoran Gönderim Zamanı: 10 Ocak, 2005 Gönderim Zamanı: 10 Ocak, 2005 tahmin ettiğim kişi isen seni tanıyorum. Çorludaki turnuvada bulunmuşmuydun, daha doğrusu FB derneği adına oynamışmıydın?
Ferrokrom Gönderim Zamanı: 10 Ocak, 2005 Yazar Gönderim Zamanı: 10 Ocak, 2005 Evet ben mert nurhan erkan cüneyt son maça volkan da gelmişti.
Guest Zoran Gönderim Zamanı: 10 Ocak, 2005 Gönderim Zamanı: 10 Ocak, 2005 ok.senin de beni tanıman lazım. turnuvayı ben düzenlemiştim. nasılsın ? o günden bu yana çorluya birkaç tane iyi oyuncu geldi. onların sayesinde bizde ilerlettik. gelirsen zevk alacağını düşünüyorum. msn messengerin varmı sana bağlantı adresimi vereyim hakankilic71@hotmail.com
Ferrokrom Gönderim Zamanı: 10 Ocak, 2005 Yazar Gönderim Zamanı: 10 Ocak, 2005 msn yok bende ya , bir ara gelmek isterim , görüşmek üzere...
Guest Zoran Gönderim Zamanı: 10 Ocak, 2005 Gönderim Zamanı: 10 Ocak, 2005 gelmek istediğinde beni ara mahmet, birşeyler ayarlarız. Görüşmek üzere
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap