turushanovgu Oluşturma zamanı: 4 Aralık, 2008 Oluşturma zamanı: 4 Aralık, 2008 tüm müslüman aleminin kurban bayramını kutluyorum, mutlu ve huzurlu bayram geçirmek dileğiyle
Guest ktm Gönderim Zamanı: 4 Aralık, 2008 Gönderim Zamanı: 4 Aralık, 2008 Kurban Bayramınız kutlu olsun.. Acele etmeyin 9 günlük bir süre trafikte dikkatli olalım..!!
buyukdogu Gönderim Zamanı: 4 Aralık, 2008 Gönderim Zamanı: 4 Aralık, 2008 tüm müslüman aleminin kurban bayramını kutluyorum, mutlu ve huzurlu bayram geçirmek dileğiyle bende turushan beyin dileklerine katılıyorum .Herkesin bayramı kutlu olsun.
lobianco Gönderim Zamanı: 4 Aralık, 2008 Gönderim Zamanı: 4 Aralık, 2008 Ben de bayramınızı tebrik ediyorum. Kurban kesme imkanı olanların kurbanlarını Allah kabul etsin.
Guest timo17 Gönderim Zamanı: 4 Aralık, 2008 Gönderim Zamanı: 4 Aralık, 2008 herkesin kurban bayramını kutlar...bayramı tüm sevdiklerinizle birlikte geçirmeniz dileğimle... : iyi bayramlar :
Muhammet Donatbayan Gönderim Zamanı: 4 Aralık, 2008 Gönderim Zamanı: 4 Aralık, 2008 Herkesin kurban bayramını kutlar..Sevinçli ve güzel bir bayram olmasını temenni ederim Saygılarımla...
Alper Yıldırım Gönderim Zamanı: 4 Aralık, 2008 Gönderim Zamanı: 4 Aralık, 2008 Herkesin kurban bayramını kutlar hayırlara vesile olmasını dilerim.
Guest Kemal Balim Gönderim Zamanı: 4 Aralık, 2008 Gönderim Zamanı: 4 Aralık, 2008 Tüm müslüman aleminin ve bütün üyelerimizin kurban bayramı mübarek olsun :D:D:D:D:DD:D:D:D:D:D:D:D
Melekber Gönderim Zamanı: 5 Aralık, 2008 Gönderim Zamanı: 5 Aralık, 2008 Ben de herkesin kurban bayramını kutluyorum...ktm'nin vurgusuna katılıyorum... Sağlıklı,mutlu,huzurlu bayramlar...Allah,ağzınızın tadını bol etsin...
Guest TahiR DinÇ Gönderim Zamanı: 5 Aralık, 2008 Gönderim Zamanı: 5 Aralık, 2008 Herkezin Kurban Bayramı Mübarek Olsun Mevlam Yaptıgımız ibadetleri kabul etsin Emeklerimizin Karsılığını umarım birgün göreriz
oMeR KuLoGLu Gönderim Zamanı: 5 Aralık, 2008 Gönderim Zamanı: 5 Aralık, 2008 Kurban Bayramınızı en içten dileklerimle kutlar hayırlara vesile olmasını dilerim.
Guest Ömer Faruk Yılmaz Gönderim Zamanı: 5 Aralık, 2008 Gönderim Zamanı: 5 Aralık, 2008 Tüm İslam aleminin "Kurban Bayramı" mübarek olsun , hayırlı bayramlar dilerim ...
ongun Gönderim Zamanı: 5 Aralık, 2008 Gönderim Zamanı: 5 Aralık, 2008 -zıııııııırrrrrr...zıır, zıır, zıır, zııııııııııııııııııııııııııııııııııırrrrrrrrrrrrr ... velet - Evde yokuz ayağına mı yatıyon amcaaa... amca - Efendim? velet - Yok bişey. Bayramınız kutlu olsun. amca - Senin de kutlu olsun çocuğum. Al bakalııım... Bi tane al ama. Arkadaşlarına da kalsın di mi ya. velet - Bu ne amca? amca - Şeker çocuğum. Akide şekeri. velet - Onu görüyoruz da... Bununla çocuk mu kandırıyosun sen amca? Para vermiycen mi? Bozukluk da olur. Yastık altında kalmasın amca, bana ver ben onları ekonomiye kazandıriym ;) amca - İlahi çocuk. Zamane gençleri işte. Kusura bakma evladım durumum müsait de- velet - Amca sen emekli misin yoksa? amca - Emekliyim oğlum. velet - Baştan söylesene amca, beni burda oyalıyosun. Al şekerini de. Allah size kolaylık versin amca. Hadi iyi bayramlar. -zıııııııııır...zıııııırrrrrrr...iyi bayramlar!
Bora Gönderim Zamanı: 5 Aralık, 2008 Gönderim Zamanı: 5 Aralık, 2008 başka bir velet : amca paran yok mu ? başka bir amca : hiç bozuğum yok evladım. başka bir velet : bozarız amca !! herkesin bayramını kutlarım.
lobianco Gönderim Zamanı: 6 Aralık, 2008 Gönderim Zamanı: 6 Aralık, 2008 daha başka bir velet : amca paran yok mu ? daha başka bir amca : hiç bozuğum yok evladım. daha başka bir velet : kaç para var amca? daha başka bir amca : 50 ytl var evladım. daha başka bir velet : iyi de amca 50 ytl de bozuk zaten :P
Mustafa Altunok Gönderim Zamanı: 6 Aralık, 2008 Gönderim Zamanı: 6 Aralık, 2008 Tüm masatenisi.org ailesinin Kurban bayramını kutlar çocuklara verilebilecek bol harçlıklı bir bayram dilerim.
Guest Erdem Kemiksiz Gönderim Zamanı: 7 Aralık, 2008 Gönderim Zamanı: 7 Aralık, 2008 herkese iyi bayramlar dilerim.
Ertan Gönderim Zamanı: 7 Aralık, 2008 Gönderim Zamanı: 7 Aralık, 2008 KURBAN bayramınızı kutlar sağlık ve mutluluklar dilerim.
mmustafa Gönderim Zamanı: 7 Aralık, 2008 Gönderim Zamanı: 7 Aralık, 2008 Herkesin Kurban Bayramı Kutlu Olsun. Yüzünüzden gülümseme, yereğinizden mutluluk eksik olmasın.. Selamlar,
mtenisciselim Gönderim Zamanı: 8 Aralık, 2008 Gönderim Zamanı: 8 Aralık, 2008 emniyet teşkilatının ve masa tenisi camiasındaki herkesin mübarek ramazan bayramı kutlu olsun
AliFuat Gönderim Zamanı: 8 Aralık, 2008 Gönderim Zamanı: 8 Aralık, 2008 Herkesin Kurban Bayramını tebrik eder, sağlık ve mutluluk dolu bir gelecek temenni ederim...
Myilik2002 Gönderim Zamanı: 9 Aralık, 2008 Gönderim Zamanı: 9 Aralık, 2008 Bende herkesin kurban bayramını en içten dileklerimle kutlar, sağlıklı bol masa tenisli günler dilerim.
Bora Gönderim Zamanı: 9 Aralık, 2008 Gönderim Zamanı: 9 Aralık, 2008 Bende herkesin kurban bayramını en içten dileklerimle kutlar, sağlıklı bol masa tenisli günler dilerim. ara sıra derneğe gelsen bol masa tenisli günlerimiz olucak da..
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap