Guest Ice_man Oluşturma zamanı: 2 Ocak, 2005 Oluşturma zamanı: 2 Ocak, 2005 arkadaşlar o kadar mesaj atıyorum yok bir cevap yani az daha iyi oyuncu olmadığını düşünmeye başlayacağım yakında ona göre oynayalım ya hadi deyim ben varım mecidiyeköyde oturuyorum ama bu aralar fazlasıyla müsaitim çok uzak olmamakla berabar geniş bir alan biliyorsanız oynayalım ya da ben burada mecidiyeköyde fena olmayan bir yerde oynuyorum geniş alan fazlasıyla hadi göreyim sizi bir cevap yollayın artık
Misafir Gönderim Zamanı: 3 Ocak, 2005 Gönderim Zamanı: 3 Ocak, 2005 ben yalovada yaşıyorum , arada sırada ista geliyorum ,4.levente geliyorum ,gelince haberleşir oynayabiliriz?senin dediğin yerde oynarız ?alan iyi masalarda fena değilse gayet iyi oynarız. bu ay sonuna doğru gelme ihtimalim var,gelmeden bikaç gün önce sana haber verebilirim , tel falan varsa tellaşalım? k.i.bak...
Guest Ice_man Gönderim Zamanı: 4 Ocak, 2005 Gönderim Zamanı: 4 Ocak, 2005 Harikasın butterfly ya.Beklerim kardeş.Alan dediğim gibi geniş.Masa da fena değil.Benim tel no 05368271127 adım Avni.Geldiğin zaman muhakkak ara.Oynarız.Bak heyecanlandım şimdiden. Hadi kendine iyi bak.Görüşürüz.
Misafir Gönderim Zamanı: 4 Ocak, 2005 Gönderim Zamanı: 4 Ocak, 2005 Harikasın butterfly ya.Beklerim kardeş.Alan dediğim gibi geniş.Masa da fena değil.Benim tel no 05368271127 adım Avni.Geldiğin zaman muhakkak ara.Oynarız.Bak heyecanlandım şimdiden. Hadi kendine iyi bak.Görüşürüz. ok avni gelince arıcammm ben seni ,öyle bi takılırız yaparız bi kaç set bu arada ben ali saygılarrr
Guest Ice_man Gönderim Zamanı: 4 Ocak, 2005 Gönderim Zamanı: 4 Ocak, 2005 Tamam Ali kardeş memnum oldum ben de telefonunu bekliyorum kendine iyi bak
Guest Kuen Gönderim Zamanı: 18 Ocak, 2005 Gönderim Zamanı: 18 Ocak, 2005 nerde ne zaman oynaayacağınızı söyleyince izlemeye gelelim yahu :)
Guest Ice_man Gönderim Zamanı: 24 Ocak, 2005 Gönderim Zamanı: 24 Ocak, 2005 niye sadece izlemeye geleceksin yaw oynamıyor musun da sen :)
Guest Astraler Gönderim Zamanı: 25 Ocak, 2005 Gönderim Zamanı: 25 Ocak, 2005 Ice_man oynamak isterim seninle, ben de avrupa yakasında oturuyorum, sen sanıyorum mecidiyekoyde oturuyorsun.Görüşelim, oynayalım..:)
Guest OkayIsik Gönderim Zamanı: 29 Ocak, 2005 Gönderim Zamanı: 29 Ocak, 2005 sevgili iceman ali ile oynadiniz mi oynadiysaniz seni tatmin ettimi bilemiyorum. ben de uzun süredir oynuyorum ama hep ayni partnerle, yenmekten biktim onu, kendimi baskalariyla ölcmek ve gelistirmek isterim. yesilyurtta çok iyi bir tesis biliyorum ustelik sana ucretsiz olur. musafirim olursan sevinirim. partner bulursan çift de yapabiliriz
Misafir Gönderim Zamanı: 29 Ocak, 2005 Gönderim Zamanı: 29 Ocak, 2005 selam Ice_man yarın ista geleceğim ama akşamı döneceğim, sonra tekrar geleceğim , ikinci gelişimde seni aricam zaten telin mevcut bende. saygılarımla...
Misafir Gönderim Zamanı: 1 Şubat, 2005 Gönderim Zamanı: 1 Şubat, 2005 selam avni ,ben gelicem cuma günü ista , sen gündüzleri ne yapıyosun işin varmı? akşam uymaz bana da gündüz oynayabiliriz, ne dersin ? zaten ben mköy civarında oynayacak yer bilmiyorum, şu senin dediğin yerde oynarız,ok? umarım gündüzleri müsaitsindir? görüşmek üzere... saygılar...
Guest Ice_man Gönderim Zamanı: 3 Şubat, 2005 Gönderim Zamanı: 3 Şubat, 2005 merhaba butterfly oynarız tabi gündüzleri uygunum ben öğrenciyim ama cuma uymuyor maalesef çok işim var ama başka bir gün olursa neden olmasın .seninle oynamak oldukça eğlenceli olur.ama dediğim gibi bu aralar biraz yoğunum numara bırakırsan ben de seni arayabilirim kendine iyi bak sonra görüşürüz
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap