Burak86 Oluşturma zamanı: 23 Kasım, 2008 Oluşturma zamanı: 23 Kasım, 2008 2008 dünya kupasını izledim az önce ve Kreanganın üzerinde joola tişörtlerini gördüm acaba Kreanga sponsorunu mu değiştirdi?Bilgisi olan paylaşırsa sevinirim.
notsniw Gönderim Zamanı: 23 Kasım, 2008 Gönderim Zamanı: 23 Kasım, 2008 Yunan milli takımının sponsoru sanırım joola, o sebepten olabilir.
Emre İmamoğlu Gönderim Zamanı: 23 Kasım, 2008 Gönderim Zamanı: 23 Kasım, 2008 Yunan milli takımının sponsoru sanırım joola, o sebepten olabilir. Aynen öyle.
Burak86 Gönderim Zamanı: 23 Kasım, 2008 Yazar Gönderim Zamanı: 23 Kasım, 2008 Ama bireysel maçlarda da joola giydiğini gördüm takım maçı değildi
Canberk Gönderim Zamanı: 23 Kasım, 2008 Gönderim Zamanı: 23 Kasım, 2008 Ama bireysel maçlarda da joola giydiğini gördüm takım maçı değildi yunanistan adına yarıstığı için sponsorluk anlasması gereği iste lig maçlarındada takımın sponsoru tisörtleri giyiyorlardır
Burak86 Gönderim Zamanı: 23 Kasım, 2008 Yazar Gönderim Zamanı: 23 Kasım, 2008 Bireysel maçlarda kendi sponsorunun malzemesini giymek zorunda ister lig olsun ister ferdi fark etmez.
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap