Guest k.eli_mt Oluşturma zamanı: 23 Kasım, 2008 Oluşturma zamanı: 23 Kasım, 2008 masa tenisinde lig tecrübesi olan aşağıdaki yazacağım branşlarda hemen öğretim görevlisi alabiliriz. arkadaşlar üniversitelere girmek zordur bilirsiniz. ama eğer lig tecrübesi olan biri varsa ve branşı ve özellikleri tutuyorsa mutlaka alırız. ben açıkçası yanıma oynayacak partner arıyorum. aynı zamanda masa tenisi antrenörlüğü yapıyorum. fakat kırklarelinde iyi bir partner problemim var yıllardır. ben öğretim görevlisiyim elektronik bölümündeyim. aynı zamanda doktoramı bilg. müh. yapmaktayım. telefonum:0505 3437500 şartlar: 2 yıl çalışmışlık birde ALES sınavından 70 ve üzeri almak gerisini ben hallederim. bu iki hafta içinde acil olna bölümlr. isteyenler bu adrestende bakabilir. http://www.kirklareli.edu.tr/index.php?opt...&Itemid=115 Elektirik eğitimi bölümü lisans ve yükseklisans mezunu. Öğretim Görevlisi 1 03 Aralık 2008 Elektirik eğitimi bölümü lisans ve yükseklisans mezunu. Öğretim Görevlisi 1 03 Aralık 2008 Hemşirelik, Hemşirelik bölümü lisans mezunu. Öğretim Görevlisi 2 03 Aralık 2008 İnşaat Programına, İnşaat Mühendisliği bölümü lisans mezunu. Öğretim Görevlisi 1 03 Aralık 2008 Bilgisayar Tek.ve Programlama Programına, Bilgisayar Mühendisliği, Bilgisayar ve Öğr.Tek.Eğitimi veya Bilgisayar Öğretmenliği bölümü lisans mezunu. Öğretim Görevlisi 2 03 Aralık 2008 Endüstriyel Elektronik Programına, Elektrik-Elektronik veya Endüstriyel Elektronik bölümü lisans mezunu Öğretim Görevlisi 1 03 Aralık 2008 Tekstil Programına, Tekstil bölümü lisans mezunu Öğretim Görevlisi 1 03 Aralık 2008 Makine Programına, Makine Mühendisliği bölümü lisans mezunu Öğretim Görevlisi 2 03 Aralık 2008 Muhasebe Programına, İşletme bölümü lisans mezunu Öğretim Görevlisi 1 03 Aralık 2008 Elektrik Programına, Elektrik veya Elektrik-Elektronik bölümü lisans mezunu. Öğretim Görevlisi 1 03 Aralık 2008 Elektrik Programına, Elektrik veya Elektrik-Elektronik bölümü lisans mezunu. Öğretim Görevlisi 2 03 Aralık 2008 Bilgisayar Tek.ve Programlama Programına, Bilgisayar Mühendisliği, Bilgisayar ve Öğr.Tek.Eğitimi veya Bilgisayar Öğretmenliği bölümü lisans mezunu. Öğretim Görevlisi 1 03 Aralık 2008 Muhasebe Programına, İstatistik veya İşletme bölümü lisans mezunu Öğretim Görevlisi 1 03 Aralık 2008 Elektrik Programına, Elektrik veya Elektrik-Elektronik bölümü lisans mezunu. Öğretim Görevlisi 1 03 Aralık 2008 Otomotiv Programına, Otomotiv bölümü lisans mezunu. Öğretim Görevlisi 1 03 Aralık 2008 Grafik Programına, Grafik bölümü lisans mezunu. Öğretim Görevlisi 1 03 Aralık 2008 Büro Yönetimi ve Sekreterlik Programına, İktisat veya İşletme bölümü lisans mezunu.(Araştırma Görevlisi kadrosunda Öğretim Görevlisi olarak görev yapmak üzere) Öğretim Görevlisi 1 03 Aralık 2008 İşletme Programına, İşletme bölümü lisans mezunu.(Araştırma Görevlisi kadrosunda Öğretim Görevlisi olarak görev yapmak üzere) Öğretim Görevlisi 2 03 Aralık 2008 Bankacılık ve Sigortacılık Programına, İşletme veya İktisat bölümü lisans mezunu.(Araştırma Görevlisi kadrosunda Öğretim Görevlisi olarak görev yapmak üzere) Öğretim Görevlisi 2 03 Aralık 2008 Muhasebe Programına, İşletme bölümü lisans mezunu.(Araştırma Görevlisi kadrosunda Öğretim Görevlisi olarak görev yapmak üzere) Öğretim Görevlisi 1 03 Aralık 2008 Turizm ve Otelcilik İşletmeciliği Programına, Turizm ve Otelcilik İşletmeciliği lisans mezunu.(Araştırma Görevlisi kadrosunda Öğretim Görevlisi olarak görev yapmak üzere) Öğretim Görevlisi 1 03 Aralık 2008 Emlak Yönetimi Programına, İşletme bölümü lisans mezunu.(Araştırma Görevlisi kadrosunda Öğretim Görevlisi olarak görev yapmak üzere) Öğretim Görevlisi 1 03 Aralık 2008 Pazarlama programına, İşletme bölümü lisans mezunu.(Araştırma Görevlisi kadrosunda Öğretim Görevlisi olarak görev yapmak üzere) Öğretim Görevlisi 1 03 Aralık 2008
gursel Gönderim Zamanı: 2 Aralık, 2008 Gönderim Zamanı: 2 Aralık, 2008 agbi merhabalar mesaj çekmiştiniz görüşemedik en kısa zamanda msn den görüşelim gursel_karaogen@hotmail.com
Guest k.eli_mt Gönderim Zamanı: 4 Aralık, 2008 Gönderim Zamanı: 4 Aralık, 2008 agbi merhabalar mesaj çekmiştiniz görüşemedik en kısa zamanda msn den görüşelim gursel_karaogen@hotmail.com tamam kardeş ekledim seni. msnden görüşelim.
Guest k.eli_mt Gönderim Zamanı: 4 Aralık, 2008 Gönderim Zamanı: 4 Aralık, 2008 Arkadaşlar bundan sonraki süreçlerdede üniversiteye geçmek isteyen arkadaşlar mezuniyetlerini ve şartlarını yazarsa ben ilgilenmeye çalışırım sizinle ilgili branş açılınca haber verir ve ilgilenirim selamlar
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap