Hakan KIRIK Oluşturma zamanı: 20 Kasım, 2008 Oluşturma zamanı: 20 Kasım, 2008 Merhaba, HepsiBurada.com 'da Nittaku Premium 3lü kutu fiyatı 35YTL görünüyor (http://www.hepsiburada.com/department.aspx?Categoryid=19016&sp=brand=nittaku) Hazerspor.com'da ise 13.5 YTL Var mı bir farkı ( renk haricinde ) ? Belki yakın zamanda 3 tanesini 10YTL'ye getirtebilirim. İsteyen olur mu?
turushanovgu Gönderim Zamanı: 20 Kasım, 2008 Gönderim Zamanı: 20 Kasım, 2008 istanbulda olsam elden alırdım ama rize olunca kargo epey masraflı oluyor, istanbulda olanlar için gayet iyi fiyat
Hakan KIRIK Gönderim Zamanı: 21 Kasım, 2008 Yazar Gönderim Zamanı: 21 Kasım, 2008 www.hazerspor.com 'da topların fiyatı düşmüş. 15.Aralık'a kadar. Kaçırmayın bu fırsatı derim.
gursel Gönderim Zamanı: 21 Kasım, 2008 Gönderim Zamanı: 21 Kasım, 2008 nittakunun bir çok yan üretimi var adamlar aynı gibi yapıyor benim elime daha önce geldi 3 lü kutu 5 ytl idi ama çabuk kırılıyordu sert bir malzemeden yapılmış gibi bir top 2 günde kırılıyordu ama bu toplarda dikkat edilecek husus topun ortasındaki 40mm yazısı eğer kırmızı diğer yazılar (nittaku) mavi ise orjinal diye adlandırıyorum çünkü elime daha önce bir orjinal top geçti inanın 3 ayda kırılmadı...
Hakan KIRIK Gönderim Zamanı: 21 Kasım, 2008 Yazar Gönderim Zamanı: 21 Kasım, 2008 nittakunun bir çok yan üretimi var adamlar aynı gibi yapıyor benim elime daha önce geldi 3 lü kutu 5 ytl idi ama çabuk kırılıyordu sert bir malzemeden yapılmış gibi bir top 2 günde kırılıyordu ama bu toplarda dikkat edilecek husus topun ortasındaki 40mm yazısı eğer kırmızı diğer yazılar (nittaku) mavi ise orjinal diye adlandırıyorum çünkü elime daha önce bir orjinal top geçti inanın 3 ayda kırılmadı... Bu konuya Semih bey veya diğer ilgili ürün tedarikcileri açıklık getirirse seviniriz.
hakan.a Gönderim Zamanı: 21 Kasım, 2008 Gönderim Zamanı: 21 Kasım, 2008 Bu konuya Semih bey veya diğer ilgili ürün tedarikcileri açıklık getirirse seviniriz. Ne yazıkki ucuz satılan herşeyin altında acaba sorusu oluyor. Semih Bey Donic ve Nittaku ürünlerinin Türkiye distribitörüdür, sattığı ürünlerde kendisine üretici firmalar tarafından gönderilen ürünlerdir. Bu ürünlerin bir kısmı Çin gibi ülkelerde ürettirilebiliyor. Bunuda paket üzerinde üretildiği ülke yazısından görebilirsiniz. Neticede bu ürünler sahte felan değil. Fazla para ödeyerek aynı ürünü almanıza gerek yok.
Hakan KIRIK Gönderim Zamanı: 21 Kasım, 2008 Yazar Gönderim Zamanı: 21 Kasım, 2008 Ne yazıkki ucuz satılan herşeyin altında acaba sorusu oluyor. Semih Bey Donic ve Nittaku ürünlerinin Türkiye distribitörüdür, sattığı ürünlerde kendisine üretici firmalar tarafından gönderilen ürünlerdir. Bu ürünlerin bir kısmı Çin gibi ülkelerde ürettirilebiliyor. Bunuda paket üzerinde üretildiği ülke yazısından görebilirsiniz. Neticede bu ürünler sahte felan değil. Fazla para ödeyerek aynı ürünü almanıza gerek yok. Ben zaten sahtedir, değildir demek istemedim. Sadece yazı rengi olayı hakkında mesela kesin bir cevap beklerim. Hepsiburada.com daki paketin görüntüsü de Semih bey'dekinde görünenden farklı.
Emre İmamoğlu Gönderim Zamanı: 21 Kasım, 2008 Gönderim Zamanı: 21 Kasım, 2008 Bu toplardan biri premium select 3 yıldız, diğeri super select 3 yıldız olmasın?
Hakan KIRIK Gönderim Zamanı: 21 Kasım, 2008 Yazar Gönderim Zamanı: 21 Kasım, 2008 Bu toplardan biri premium select 3 yıldız, diğeri super select 3 yıldız olmasın? ikisi de premium görünüyor. Hepsiburada'nın linkini yukarıda vermiştim. Hazerspor'un : https://www.hazerspor.com/urun.php?products...f291b64910c679e Biri 11 YTL iken diğeri 35 YTL. Aynı mı değil mi bu toplar ?
hakan.a Gönderim Zamanı: 22 Kasım, 2008 Gönderim Zamanı: 22 Kasım, 2008 Ben zaten sahtedir, değildir demek istemedim. Sadece yazı rengi olayı hakkında mesela kesin bir cevap beklerim. Hepsiburada.com daki paketin görüntüsü de Semih bey'dekinde görünenden farklı. Üretim yılları farklı olabilir. Hazer sporda satılanın resmi burada. http://img385.imageshack.us/my.php?image=nittaku3yt0.jpg
Ertan Gönderim Zamanı: 22 Kasım, 2008 Gönderim Zamanı: 22 Kasım, 2008 Üretim yılları farklı olabilir. Hazer sporda satılanın resmi burada. http://img385.imageshack.us/my.php?image=nittaku3yt0.jpg Bana Japonyadan kaliteli bir mağazanın sahibi tarafından elden getirilen toplar bu resimdekiyle birebir aynı. Yani sahte falan değil.
enerji05 Gönderim Zamanı: 23 Kasım, 2008 Gönderim Zamanı: 23 Kasım, 2008 Turuncu top mavi kutuda, beyaz top kırmızı kutuda satılıyor. Yani ikisi de orijinal.
lobianco Gönderim Zamanı: 24 Kasım, 2008 Gönderim Zamanı: 24 Kasım, 2008 www.hazerspor.com 'da topların fiyatı düşmüş. 15.Aralık'a kadar. Kaçırmayın bu fırsatı derim. Top dışında da baya bi üründe indirime gitmişler.
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap