monostatik Oluşturma zamanı: 18 Kasım, 2008 Oluşturma zamanı: 18 Kasım, 2008 Dünya sıralamasındaki Türk oyunculara bakarken Vang Bo nun 62. sırada olduğunu gördüm ve çok şaşırdım!!!fakat ittf sonuclarına ve kayıtlarına baktığımda hiçbir turnuva bilgisi bulunmuyor...listede 62 yazan yerin sol tarafında n harfi yazıyor???.....sıralamaya da bu ay girmiş...benim anlamadıgım vang bo nasıl bi başarı gosterdide birden 62. sıra gibi yüksek bir kademeden sıralamaya giriş yaptı????
onurzaim Gönderim Zamanı: 18 Kasım, 2008 Gönderim Zamanı: 18 Kasım, 2008 Avrupa şampiyonasında Trinko Keen'i yendi. Normaldir. Üstelik formsuzmuş.
smetmusti91 Gönderim Zamanı: 21 Aralık, 2008 Gönderim Zamanı: 21 Aralık, 2008 TRinko Keen birşey değil Avrupa Şampiyonası'nda He Zhi WEn gibi bir adamı 3-0 dümdüz etmişti e adam nasıl ilk 70 e girmesin sorarım size ?
AliGuller Gönderim Zamanı: 21 Aralık, 2008 Gönderim Zamanı: 21 Aralık, 2008 Cumartesi Süper ligde Bo Vangın Slobadan ile yaptığı maçı izledim. 3-2 Bo Vang aldı. Sonuca bakarak çok kıran kırana bir maç olduğunu düşünebilirsiniz. Bo Vang neredeyse yarı performansta oynuyordu. Canı istediği zaman sayı alıyordu. Emin olun hiç sıkmadan maçı aldı diyebilirim. Verdiği setler tamamen gevşemesi ile alakalıdır. Biz de kendimizden zayıf bir oyuncu ile oynadığımızda ister istemez sıkmadan oynarız hatta set ve setler bile veririz ama sonuçta maçı alırız. İşte öyle bir maç havası gördüm ben.
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap