Ertan Gönderim Zamanı: 5 Kasım, 2008 Gönderim Zamanı: 5 Kasım, 2008 Ben son şıkkı işaretledim. Ben de
Emre Adıgüzel Gönderim Zamanı: 5 Kasım, 2008 Gönderim Zamanı: 5 Kasım, 2008 Ben de en mantıklı sık bence de
Guest ktm Gönderim Zamanı: 5 Kasım, 2008 Gönderim Zamanı: 5 Kasım, 2008 Aslen bu ankete katılmayın katılırsanız taş bilem olursunuz diye bir şık bile olsa ben yine katılırdım Ongun abime ayıp olmasın diye.. lay lay looom.. ktm
ongun Gönderim Zamanı: 5 Kasım, 2008 Yazar Gönderim Zamanı: 5 Kasım, 2008 Ben de Ben de çok düşündüm ama bulamadım Ertan abi : . Başlığı Maksatsız anket yapsam ya da maksat muhabbet olur mu?
Ertan Gönderim Zamanı: 5 Kasım, 2008 Gönderim Zamanı: 5 Kasım, 2008 Ben de çok düşündüm ama bulamadım Ertan abi : . Başlığı Maksatsız anket yapsam ya da maksat muhabbet olur mu? Olur tabii ki
Guest ktm Gönderim Zamanı: 5 Kasım, 2008 Gönderim Zamanı: 5 Kasım, 2008 Darbeli Matkap deseydinya başlığı kırıcı delici felan gibi. ktm
Ertan Gönderim Zamanı: 5 Kasım, 2008 Gönderim Zamanı: 5 Kasım, 2008 Darbeli Matkap deseydinya başlığı kırıcı delici felan gibi. ktm Ben de başlığı görünce birileri forumda darbe yapıyor diye düşündüm :
Emre Adıgüzel Gönderim Zamanı: 5 Kasım, 2008 Gönderim Zamanı: 5 Kasım, 2008 burası baya geyik oldu yaw :)
Mustafa Altunok Gönderim Zamanı: 5 Kasım, 2008 Gönderim Zamanı: 5 Kasım, 2008 bilerek kesinlikle vurmadım. istem dışı belki, o da sayı kaçmasın diye kenarına olabilir. özellikle sayıyı kaçırdıktan sonra bu nasıl kaçar gibi masanın üstüne üstüne vuranları görünce sinir olur onun kafasını vurmak lazım diye düşünürüm. bu arada Bora bizim masalara yaklaşma. Fenerbahçe kadar zengin değiliz senden sonra yeni masa alamayız.
onurzaim Gönderim Zamanı: 5 Kasım, 2008 Gönderim Zamanı: 5 Kasım, 2008 Ben vurur gibi yapıp vuramayanlardanım. Ertesi gün yamuk bir raket görüp moralimin bozulacağını düşünüp kendimi frenliyorum. Malumunuz her öğrenci gibi zengin olmaya çalışan bir öğrenciyim :P.
Guest ktm Gönderim Zamanı: 6 Kasım, 2008 Gönderim Zamanı: 6 Kasım, 2008 Msn adresimi vereyimde bu güzel konuyu başbaşa mum ışığı altında konuşalım desem..!!! Yanlış bir yeremi yazdım msn adresimi.Ne diyorduk.Sadece vuracan ki geri gelmesin Allah masaya zeval vermesin,raket iki parça ..Güzel bir anket olmuş nedesem bilmiyim. ktm
Guest Ömer Faruk Yılmaz Gönderim Zamanı: 6 Kasım, 2008 Gönderim Zamanı: 6 Kasım, 2008 Kim ben hiç vurmadım diyosa %90 yalandır : bence
smetmusti91 Gönderim Zamanı: 29 Mart, 2009 Gönderim Zamanı: 29 Mart, 2009 Çok sinirlenirsem ataım valla kimse tutamaz beni yakarım gesegenii sinirlenince
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap