Remzi Sarioglu Oluşturma zamanı: 4 Kasım, 2008 Oluşturma zamanı: 4 Kasım, 2008 Masa tenisi federasyonundan kulüplere yapılan duyuru: http://co110w.col110.mail.live.com/mail/Sc...&attdepth=0
Remzi Sarioglu Gönderim Zamanı: 4 Kasım, 2008 Yazar Gönderim Zamanı: 4 Kasım, 2008 verilen link sizin e mailinizin linki. Biz sizin emailinize giremeyeceğimizden yazıya da ulaşamıyoruz elbette.Siz gelen maildeki yazıyı kopyalayıp buraya yapıştırırsanız daha iyi olacak. Haklısınız. Her halde bu şekilde daha iyi olmuştur. Sayı : TMTF/2212 31/10/2008 Konu : Su bazlı raket Federasyonumuzun 2008-2009 sezonu faaliyet programında yer alan Süper lig, 1. lig, 2.lig, Terfi ligi ve Türkiye şampiyonalarında su bazlı solusyon kullanma zorunluluğu getirildiğinden, salonlarda raket kontrol cihazları ile testler yapılacak olup, raket kontrol cihazının onay vermediği raketler ile sporcuların oynamalarına izin verilmeyecektir. Bu nedenle, sporcuların yanlarında kurallara uygun yedek raket bulundurmaları kulübünüzün ve sporcuların yararına olacaktır. Bilgilerinize ve gereğini rica ederim. Hakan BEBEK Masa Tenisi Federasyonu Genel Sekreter
notsniw Gönderim Zamanı: 5 Kasım, 2008 Gönderim Zamanı: 5 Kasım, 2008 Minikler yıldızlar gençler? MEB müsabakaları? bu maçlarda da yasak uygulanacak mı? Daha doğrusu denetim yapılacak mı?
Guest sinankirmizitas Gönderim Zamanı: 13 Kasım, 2008 Gönderim Zamanı: 13 Kasım, 2008 evet yaw bende bu sorunun cevabını çok merak ediyorum. Önümüzdeki ay Liseler Arası Türkiye Şampiyonası için Aksaray'a gidecem. Orda da su bazlı solüsyon denetlemesi olacak mı olmayacak mı ??? Bilen varsa lütfen cevap yazsın ona göre hazırlıklı gidelim
Cako67 Gönderim Zamanı: 13 Kasım, 2008 Gönderim Zamanı: 13 Kasım, 2008 olmayacak sadece ligler ve türkiye şampiyonaları. okullar yok.
Guest sinankirmizitas Gönderim Zamanı: 18 Kasım, 2008 Gönderim Zamanı: 18 Kasım, 2008 ohhh beee çok şükür okullarda yok
Tufan Yalcin Gönderim Zamanı: 19 Kasım, 2008 Gönderim Zamanı: 19 Kasım, 2008 Sinan bey önümüzdeki ay Aksarayda Gençler Türkiye şampiyonası var diye biliyordum ama yanlış bilgide olabilir.Liselerde olabilir.Bir sorun çıkmazsa bende orada olacağım.Görüşürüz artık...
Guest sinankirmizitas Gönderim Zamanı: 15 Aralık, 2008 Gönderim Zamanı: 15 Aralık, 2008 abim Aksarayda Gençler Liseler Arası Türkiye Şampiyonası var. Kısmetse haftaya görüşürüz. Urfa dan bi emrin bi isteğin var mı abim???
mmustafa Gönderim Zamanı: 15 Aralık, 2008 Gönderim Zamanı: 15 Aralık, 2008 evet yaw bende bu sorunun cevabını çok merak ediyorum. Önümüzdeki ay Liseler Arası Türkiye Şampiyonası için Aksaray'a gidecem. Orda da su bazlı solüsyon denetlemesi olacak mı olmayacak mı ???Bilen varsa lütfen cevap yazsın ona göre hazırlıklı gidelim Gençler liseler arası yarışma tarihi ve ''enez cihazı uygulanacak mı!'' diye Genel Sekreter Hakan BEBEK beye email attım. Emaile cavaben ''Enez cihazı uygulaması yapılabilir.'' diye cevap geldi.. Selamlar,
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap