onurzaim Oluşturma zamanı: 30 Ekim, 2008 Oluşturma zamanı: 30 Ekim, 2008 Bir yerde denemişler vallaha. Çok hoşuma gitti. http://media.bestofmicro.com/U/G/165688/or...front_large.jpg Maliyeti ucuz bir pc kadar ama olsun. Görenlere zevk versin. Alındığı yer Burası.
Canberk Gönderim Zamanı: 31 Ekim, 2008 Gönderim Zamanı: 31 Ekim, 2008 bunu yeni duymussanız gec kalmıssınız yaklasık 1-1.5 sene önce türkiye thg de bunu denedi ve onay verdi aycicek yağınn içinde bilgisayar oldukca verimli çalıstıgını söylemislerdi güç kaynağı parçası haric http://www.thgtr.com/site/videos/video-08.html onlar profesyonel çalısıyorlar
Guest cannibal1313 Gönderim Zamanı: 31 Ekim, 2008 Gönderim Zamanı: 31 Ekim, 2008 ne oluyomuş iletimmi hızlanıyormuş ben anlamadım.... bence bi halt olmaz
ongun Gönderim Zamanı: 31 Ekim, 2008 Gönderim Zamanı: 31 Ekim, 2008 İşlemci fanı, grafik kartı fanı, güç kaynağı fanı, kasa fanı bilgisayarı soğutmak için sürekli çalışıyorlar. Ortaya kulağı rahatsız eden, uzun süre maruz kalındığında işitme kaybına yol açabilen bir uğultu çıkıyor. Bütün sistem yağın içine batırıldığında soğutma işini yağ üstleniyor. Sistem sessiz çalışıyor. Soğutma daha verimli oluyor. İşlemciye overclock yapılsa bile işlemcinin fazla ısınmadan ötürü zarar görmesi önleniyor. Ama her türlü yağ iş görmüyor. Elektriği iletmeyen birşey olmalı. Sistem yağa batırıldıktan sonra vazgeçip eskiye dönmek çok zor. Çünkü yağı sistemden temizlemek çok zor. Hard disk, cd/dvd üniteleri filan dışarda olmak zorunda. Böyle salkım saçak olunca da bilgisayar çok yer kaplıyor. Ama elde edilen sessizliğe değebilir.
onurzaim Gönderim Zamanı: 31 Ekim, 2008 Yazar Gönderim Zamanı: 31 Ekim, 2008 İşlemci fanı, grafik kartı fanı, güç kaynağı fanı, kasa fanı bilgisayarı soğutmak için sürekli çalışıyorlar. Ortaya kulağı rahatsız eden, uzun süre maruz kalındığında işitme kaybına yol açabilen bir uğultu çıkıyor. Bütün sistem yağın içine batırıldığında soğutma işini yağ üstleniyor. Sistem sessiz çalışıyor. Soğutma daha verimli oluyor. İşlemciye overclock yapılsa bile işlemcinin fazla ısınmadan ötürü zarar görmesi önleniyor. Ama her türlü yağ iş görmüyor. Elektriği iletmeyen birşey olmalı. Sistem yağa batırıldıktan sonra vazgeçip eskiye dönmek çok zor. Çünkü yağı sistemden temizlemek çok zor. Hard disk, cd/dvd üniteleri filan dışarda olmak zorunda. Böyle salkım saçak olunca da bilgisayar çok yer kaplıyor. Ama elde edilen sessizliğe değebilir. İtiraz etmedin Ongun. Sana şaştım kaldım doğrusu.
Alper Yıldırım Gönderim Zamanı: 1 Kasım, 2008 Gönderim Zamanı: 1 Kasım, 2008 Bu iş için özel kasalar yapılırsa daha yaygın kullanılabilir. Donanımlar dışarıda kalmamalı. Kasa içinde yalıtımlı bölümler olursa daha iyi olur.
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap