Guest tufanbora Oluşturma zamanı: 22 Ekim, 2008 Oluşturma zamanı: 22 Ekim, 2008 bu sene üniversiteye girdim ve masatenisi takımına seçildim okul klübündede oynamam için bir belge istediler. istanbulda oturuyorum ve oturduğum yerde herhangi bi klüpte oynamadığıma dair bir belge : daha önce hiçbir klüpte oynamadım. bu belgeyi nerden ve nasıl alabilirim yardımcı olursanız çok sevinirim.
Guest mkusbaz Gönderim Zamanı: 23 Ekim, 2008 Gönderim Zamanı: 23 Ekim, 2008 bu sene üniversiteye girdim ve masatenisi takımına seçildim okul klübündede oynamam için bir belge istediler. istanbulda oturuyorum ve oturduğum yerde herhangi bi klüpte oynamadığıma dair bir belge : daha önce hiçbir klüpte oynamadım. bu belgeyi nerden ve nasıl alabilirim yardımcı olursanız çok sevinirim. sorması ayıp burası hangi şehir hangi üniversite ?
Remzi Sarioglu Gönderim Zamanı: 23 Ekim, 2008 Gönderim Zamanı: 23 Ekim, 2008 İstanbul Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü sicil lisans servisinden bu belgeyi alabilirsin. Sicil lisans servisi Burhan felek tesislerinde Galatasaray yüzme havuzu üstünde bulunuyor.
Saadettin Gönderim Zamanı: 23 Ekim, 2008 Gönderim Zamanı: 23 Ekim, 2008 İstanbul Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü sicil lisans servisinden bu belgeyi alabilirsin. Sicil lisans servisi Burhan felek tesislerinde Galatasaray yüzme havuzu üstünde bulunuyor.
Guest tufanbora Gönderim Zamanı: 23 Ekim, 2008 Gönderim Zamanı: 23 Ekim, 2008 çok sağolun arkadaşlar yardımlarınız için;-)
Guest ktm Gönderim Zamanı: 23 Ekim, 2008 Gönderim Zamanı: 23 Ekim, 2008 Acil Yardım Lütfen:/ Bu başlığı görünce 911 arayıp bir ambulans gönderin diyecektim ama benden önce yardım size ulaşmış geçmiş olsun diyelim o zaman.. ktm
Mustafa Altunok Gönderim Zamanı: 23 Ekim, 2008 Gönderim Zamanı: 23 Ekim, 2008 istanbul avrupa yakasında oturanlar karşıya geçmeden taksim sıraselviler cad. sicil servisinden de bu belgeleri alabilirler. 212 251 73 41
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap