mtenisciselim Oluşturma zamanı: 22 Ekim, 2008 Oluşturma zamanı: 22 Ekim, 2008 slm arkadaşlar konya nın ereğli ilçesinde masa tenisi oynayan var mı veya oynayanlara nasıl ulaşabilirim acaba
Guest DamNnicE Gönderim Zamanı: 22 Ekim, 2008 Gönderim Zamanı: 22 Ekim, 2008 slm arkadaşlar konya nın ereğli ilçesinde masa tenisi oynayan var mı veya oynayanlara nasıl ulaşabilirim acaba Ailem orada, Şeker Fabrikası'nda oturuyor. Bayram vs. tatillerde geliyorum. Şeker Fab.da güzel bir masa var yalnız oynayacak pek kimse yok. Babam kardeşim ve misafirhanede kalan işçilerle filan oynuyorum genelde oradayken, daha doğrusu ders veriyorum da denebilir :B: . Denk getirebilirsek oynamak isterim seninle.
kontrast Gönderim Zamanı: 24 Ekim, 2008 Gönderim Zamanı: 24 Ekim, 2008 slm arkadaşlar konya nın ereğli ilçesinde masa tenisi oynayan var mı veya oynayanlara nasıl ulaşabilirim acaba Benim de eşim Ereğli li..Gittiğimde sıkıntıdan patlıyorum.Bayramlarda tatillerde Ankaradan gittiğimde orada yapacak birşeyler bulamıyorum.HAberleşip oynayabiliriz.Ankara da 2.lig de oynuyorum şu sıralar..
mtenisciselim Gönderim Zamanı: 25 Ekim, 2008 Yazar Gönderim Zamanı: 25 Ekim, 2008 arkadaşlar ben de ereğlide pmyo dayım yani bayram tatillerinde memlekete gidiyorum yineden belli olmaz inşllh görüşürüz
Guest DamNnicE Gönderim Zamanı: 25 Ekim, 2008 Gönderim Zamanı: 25 Ekim, 2008 Benim de eşim Ereğli li..Gittiğimde sıkıntıdan patlıyorum.Bayramlarda tatillerde Ankaradan gittiğimde orada yapacak birşeyler bulamıyorum.HAberleşip oynayabiliriz.Ankara da 2.lig de oynuyorum şu sıralar.. Tabi çok iyi olur. Ankara'da da Eryaman Aile Yaşam'da oynuyorum haftada 1-2 defa.
cashır Gönderim Zamanı: 31 Mayıs, 2012 Gönderim Zamanı: 31 Mayıs, 2012 arkadaşlar hafta sonu memleketim olan konya ereğlideyim inş varmı oynayan?
Ali_Candan Gönderim Zamanı: 14 Mart, 2021 Gönderim Zamanı: 14 Mart, 2021 Arkadaşlar, 20.03.21 - 10.04.2021 tahrihinde oynayan varmı. o sıra ben ereğlideyem. Konya/Ereğli selam ali
yakup524 Gönderim Zamanı: 5 Ocak, 2024 Gönderim Zamanı: 5 Ocak, 2024 hocam selamlar hayırlı günler Ereğli'de iseniz oynamak isterim gençlik merkezinde 3 tane masa var oraya gidiyorum tecrübeli insanlarla oynamak çok isterim eğer oynamak isteyen olursa iletişime geçelim lütfen
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap