Guest emenems__ Oluşturma zamanı: 20 Ekim, 2008 Oluşturma zamanı: 20 Ekim, 2008 herkese selam.. ya ben ankarada masa tenisi oynuodum..geçen yaza doğru elim kırıldı.. öss falan derken iicene soğudum masa tenisinden..şimdi istanbulda üniversite öğrenimi görüorum.. tekrar masa tenisine başlamak istiorum... tekniğimde problem yok da antreman eksiğim war.. bi partner bide oynıyacak salon bulabilirseniz çok sevinirim... ömer
Hakan KIRIK Gönderim Zamanı: 20 Ekim, 2008 Gönderim Zamanı: 20 Ekim, 2008 İstanbul'un neresindensin arkadaş?
Guest emenems__ Gönderim Zamanı: 23 Ekim, 2008 Gönderim Zamanı: 23 Ekim, 2008 avrupa yakası.. beyazıt taraflarında...
Hakan KIRIK Gönderim Zamanı: 23 Ekim, 2008 Gönderim Zamanı: 23 Ekim, 2008 avrupa yakası.. beyazıt taraflarında... Bize maalesef uzaksın. Sana en yakın herhalde UPS salonu. Cevizlibağ'da. Forumda ararsan bilgilerini bulabilirsin.
Guest Ömer Faruk Yılmaz Gönderim Zamanı: 23 Ekim, 2008 Gönderim Zamanı: 23 Ekim, 2008 Kabataş-Zeytinburnu tramvayının "Seyitnizam" durağının karşısındaki İlköğretim Okulu yanında... Bu Cumartesi gelip görüşebilirsin... İyi çalışmalar...
Guest emenems__ Gönderim Zamanı: 27 Ekim, 2008 Gönderim Zamanı: 27 Ekim, 2008 kardeş bu cumartesi olmaz da haftaya inşallah geleceğim dediğin yere..bir telefon numarası werirsen sevinirim..
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap