suleymant Gönderim Zamanı: 28 Aralık, 2012 Gönderim Zamanı: 28 Aralık, 2012 arkadaslar bende yeni gördüm bu siteyi bir ara cevatbey pasajındaki ihtisas klubünü aradım aylık 100 lira para dedi artı haftata iki 3 er saatmiş istedigin vakitlerde gidemiyrmussun nasıl iş anlamadım:S koskoca sakaryada masa tenisi oynayacak yer yok sanki cok saçma .... bende oynayacak yer arıyorum .... artı oynayabılecek orta ve ileri düzeyde arkadaslarla oynamak isterim.... telefonum burda 05548432224 https://www.facebook.com/suleymanturan.turan facebook adresınden ulaşabılırsınız....
yakup Gönderim Zamanı: 26 Ocak, 2013 Gönderim Zamanı: 26 Ocak, 2013 Merhaba, Adapazari - Sakarya'da Masa Tenisi oynanan nereleri vardir? Duzenli antreman yapan kimse var midir ? Bilgisi olan varsa paylasabilir mi? Yakinda is icin orda yasamaya baslayacagim. bende oynayabilecek arkadaş bulmak için üye oldum göynükten yazıyorum
yakup Gönderim Zamanı: 26 Ocak, 2013 Gönderim Zamanı: 26 Ocak, 2013 göynükten yazıyorum ama adapazarına sürekli gidip geliyorum masa tenisi oynabilecek ortam ve arkadaş arıyorum
yakup Gönderim Zamanı: 26 Ocak, 2013 Gönderim Zamanı: 26 Ocak, 2013 ayrıca göynüğe gelebileceler için salon vardır
Onur Gönderim Zamanı: 25 Ağustos, 2013 Gönderim Zamanı: 25 Ağustos, 2013 Merhabalar, Haftasonu Adapazarında idim. bir arkadasımla beraber 2 topa vuralım istedik ve ihtisas klubune gittik ancak kapalıydı. Su an masatenisi sevenlerin / oynayanların toplandıgı bir yer var mı ?
tahir Gönderim Zamanı: 12 Ağustos, 2015 Gönderim Zamanı: 12 Ağustos, 2015 arkadaşlar bende oynamak ve antreman için arkadaş arıyorum biirlikte geliştirmek isteyen arkadaşların yazmasını bekliyorum 5055022537
Edgarpoe Gönderim Zamanı: 3 Ocak, 2016 Gönderim Zamanı: 3 Ocak, 2016 Merhaba, Ben de Sakarya'da yaşıyorum ve masa tenisi oynayabileceğim birilerini arıyorum. Hatta foruma kayıt olmamın sebebi bu. Sanırım orta seviyede oynayabiliyorum (çoktandır yeteneğimi test edebileceğim bir rakiple oynamadım). Özel mesajla bana ulaşırsanız harika olur http://www.masatenisi.org/forums/public/style_emoticons/#EMO_DIR#/smile.gif Kardeşim bende oynayacak biri ariyorum Üniverste ogrencisiyim orta seviye bir oyuncuyum
Edgarpoe Gönderim Zamanı: 3 Ocak, 2016 Gönderim Zamanı: 3 Ocak, 2016 Arkadaşlar Bitim çok sevdiğim bir arkadaşım.Ayrıca çok iyi oyuncudur.Sakarya için kazanç diyebilirim.Hatta gidiyor diye kuruluşlar liginde takımı onun yerine Ankarada bana teklif etti ve ben kabul ettim.Semihe sahip çıkın arkadaşlar.Hem kişilik olsun hemde masatenisi olsun Semih bi tanedir.Bu arkadaşla tanismak isterim orta seviye bir oyuncuyum oyununu geliştirmek isterim
Edgarpoe Gönderim Zamanı: 3 Ocak, 2016 Gönderim Zamanı: 3 Ocak, 2016 Selam arkadaşlar Sakaryada öğretmenlik yapan eski bir oyuncuyum yaklaşık 7-8 yıldır oynamadım son bir aydır tek başıma çalışıyorum eğer düzenli olarak çalışmak isteyen var ise lütfen cevap yazsın çok teşekkürler. Bu arada ilginizi çeker mi bilemiyorum ama sanırım bu kadar oyuncu ile bir takım bile kurabiliriz.Hocam düzenli olarak size eslik edebilirim masa tenisi konusunda ayrıca bir takim kurulacak olursa bu gerçekten güzel olur bana bu numaradan ulaşabilirsiniz 05369505521
Edgarpoe Gönderim Zamanı: 3 Ocak, 2016 Gönderim Zamanı: 3 Ocak, 2016 Merhaba Arkadaşlar, ben uzun bir süredir siteye giremiyordum, ben de sakaryada masa tenisi oynayacak arkadaş arıyorum, çok çok iyi olmasam da antreman yapabilecek kadar oynuyorum... ilgilenen arkadaşlar akifgantep@hotmail .com mail adresim...Kardeşim antrenman konusunda sana eslik edebilirim ayrica burada okuyorum ve evimiz antepte ordada olursa şayet çalismalara devam edebiliriz
Edgarpoe Gönderim Zamanı: 3 Ocak, 2016 Gönderim Zamanı: 3 Ocak, 2016 Merhaba, Son gunlerde Adapazari'nda bir hareketlenme var. Bence bir organizasyon yapip oynamaya calissak iyi olacak. Ancak yer sorunumuz var gibi gozukuyor. Bunuda asabilirsek guzel olacak. Iyi calismalar Semih Hocam bir takim kurulacak olursa veya oynama konusunda eşlik edebilirim ayrica . orta seviye bir oyuncuyum.bana bu numaradan ulaşabilirsiniz sizinle tanismak isterim 05369505521
ErdemKemiksiz Gönderim Zamanı: 23 Eylül, 2016 Gönderim Zamanı: 23 Eylül, 2016 Herkese merhaba. Cok uzun zamandır foruma girmemiştim. Bu hafta Ertan abi üyeliğimi tekrar aktifleşirdi. Birkac ay once Adapazarı'na yerleştim. Bir aksilik olmadığı surece uzun bir sure burda yerleşik olacağım. Sağlık ve taşınma sebebiyle bir sure ara verdiğim masatenisine tekrar başlamak istiyorum. Özelikle haftasonu oynayabileceğimiz yer ve oynamak isteyen arkadaşlar varsa haberleselim.
tolga_kaan_ Gönderim Zamanı: 20 Kasım, 2016 Gönderim Zamanı: 20 Kasım, 2016 Merhaba öncelikle, Konuyu okudum fakat biraz eski görünüyor.Sakaryada ben de oynamak / geliştirmek isterim kendimi.Mevcut oynayan grup var ise katılabilirim.
semih taşyürek Gönderim Zamanı: 6 Ağustos, 2017 Gönderim Zamanı: 6 Ağustos, 2017 Merhabalar bende adapazarında oynuyacak rakip arıyorum. 05066988995 numaram.
abdullahuslu54 Gönderim Zamanı: 6 Ağustos, 2017 Gönderim Zamanı: 6 Ağustos, 2017 Sakarya ili Pamukova ilçesinde oynamak veya antrenman yapmak isteyen varsa yaz dönemleri eşlik edebilirim.
Rekova Gönderim Zamanı: 1 Temmuz, 2018 Gönderim Zamanı: 1 Temmuz, 2018 Sakaryadayim masa tenisi oynamak isteyen arkadaslarla antreman ve mac yapmak isterim
egmnks Gönderim Zamanı: 1 Temmuz, 2018 Gönderim Zamanı: 1 Temmuz, 2018 Karasuda var mı acaba gidincw oynamak iyi olurdu
Rekova Gönderim Zamanı: 23 Temmuz, 2018 Gönderim Zamanı: 23 Temmuz, 2018 Tarih: 06.08.2017 Saat: 08:47, semih taşyürek yazdı: Merhabalar bende adapazarında oynuyacak rakip arıyorum. 05066988995 numaram.
Namık Kartal Gönderim Zamanı: 16 Nisan, 2025 Gönderim Zamanı: 16 Nisan, 2025 Ben de masatenisi antrenmanı yapacak arkadaş arıyorum. Yaşım 50. Sporcu ya da lisanslı değilim ama sıradan bir oyuncuya göre iyi sayılırım. Konuyu hortlatayım dedim. 05427309931 whatsappdan ulaşırsanız Serdivan veya Erenler Adapazarı civarı bildiğiniz salon vs varsa görüşelim.
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap