ararat1973 Oluşturma zamanı: 15 Ekim, 2008 Oluşturma zamanı: 15 Ekim, 2008 Bende Çin lastikleri var. Bununlamı alakalı bilmiyorum ama yapıştırdığımda lastiklerin kenarları tutmuyor. Üzerine uzun süre ağırlık koydum, bu bile kısmen faydalı oldu. Bunun pratik bir yolu varmı acaba?
onurzaim Gönderim Zamanı: 15 Ekim, 2008 Gönderim Zamanı: 15 Ekim, 2008 Kullandığınız yapıştırıcı nedir? Masatanisi için özel bir yapıştırıcı kullanmıyorsanız nasıl bir karışım kullanıyorsunuz?
Alper Yıldırım Gönderim Zamanı: 15 Ekim, 2008 Gönderim Zamanı: 15 Ekim, 2008 Friendship lastiklerde bunu bende yaşadım. Tuning yaptıktan sonra tibhar clean fix yapıştırıcıyla yapıştırdım ama kenarları sürekli kalkıyordu ben de biraz daha fazla yapıştırıcı sürdüm üzerinde 15 Kg ağırlıkla 11 saat beklettim. Sabah gayet güzel yapışmışlardı.
ararat1973 Gönderim Zamanı: 15 Ekim, 2008 Yazar Gönderim Zamanı: 15 Ekim, 2008 Andro performans kullanıyorum. Ben 5 kg. ağırlık denemiştim, yetersizmiş. Bu sefer 15 kg. ağırlık denerim artık. Mcdirth. Hurricane wl tahtanın fh yüzüne 2 mm geospin tacky, bh yüzüne 2 mm fx supersoft takabilirsin. Herikisi 2.2 mm de olabilir. Hem ucuz olur hem diğer raketinden farklı bir kombi olur. Geospin tacky ve fx super soft, higher ve faster dan yaklaşık 30 ar gr daha hafif. Avrupa tarzını andırıyor. Hızlı tahta üzerinde kontrollu ve spinli lastiklerin olur.
Alper Yıldırım Gönderim Zamanı: 15 Ekim, 2008 Gönderim Zamanı: 15 Ekim, 2008 FH tarafında şimdilik arkadaştan ödünç aldığım dipper var. Çift taraf dipperla hafif ve spinli güzel atak bir raket oluyor. Fast-spin'e DHS çeşitleri de gelsin ona göre FH için bir çin lastiği sipariş edeceğim. Öneriniz için teşekkür ederim.
turushanovgu Gönderim Zamanı: 16 Ekim, 2008 Gönderim Zamanı: 16 Ekim, 2008 Andro performans kullanıyorum. Ben 5 kg. ağırlık denemiştim, yetersizmiş. Bu sefer 15 kg. ağırlık denerim artık. Mcdirth. Hurricane wl tahtanın fh yüzüne 2 mm geospin tacky, bh yüzüne 2 mm fx supersoft takabilirsin. Herikisi 2.2 mm de olabilir. Hem ucuz olur hem diğer raketinden farklı bir kombi olur. Geospin tacky ve fx super soft, higher ve faster dan yaklaşık 30 ar gr daha hafif. Avrupa tarzını andırıyor. Hızlı tahta üzerinde kontrollu ve spinli lastiklerin olur. lastikleri hiç tartmadım ama 30ar gr çok büyük bir miktar gibi geldi bana, eminmisiniz acaba??????
Guest cannibal1313 Gönderim Zamanı: 16 Ekim, 2008 Gönderim Zamanı: 16 Ekim, 2008 lastikleri hiç tartmadım ama 30ar gr çok büyük bir miktar gibi geldi bana, eminmisiniz acaba?????? bende higherde super fx te var super fx in lastik çok yumuşak süngerde....şöyle bi düşünüyorum 30 gr bile fark olabilir 2 sinin arasında
ararat1973 Gönderim Zamanı: 16 Ekim, 2008 Yazar Gönderim Zamanı: 16 Ekim, 2008 lastikleri hiç tartmadım ama 30ar gr çok büyük bir miktar gibi geldi bana, eminmisiniz acaba?????? Bizzat tartmadım, elimde o kadar hassas bir tartı yok. Ama bir siteden okuduğum bilgiye dayanarak yazdım bunu. Diğer yandan faster3, hihger3, focus3, geospin tacky lastiklerini kullandım ve sitenin yazdığı doğruymuş gibi geldi. Başka bir siteden birkaç lastiğin ağırlığını okudum. Son okuduğum doğru ise aralarında bu kadar fark olmaması gerekiyor. En fazla 10-15 gr fark vardır bu bilgiye göre.
Guest sinankirmizitas Gönderim Zamanı: 13 Kasım, 2008 Gönderim Zamanı: 13 Kasım, 2008 Bende Çin Lastiği kullanıyorum ve benzinli solüsyon ile yapıştırıyorum. Yapıştırdığım zaman hiç bi sıkıntı çıkmıyor ve gayet de memnunum. Kıvamında benzinli solüsyon tavsiye ediyorum. Üzerine ağırlık koymaya falan gerek yok
ararat1973 Gönderim Zamanı: 13 Kasım, 2008 Yazar Gönderim Zamanı: 13 Kasım, 2008 Lastik yapıştırma konusundaki sıkıntımın nedeni galiba farklıymış. Her yapıştırmada oklava ile gerdirerek yapıştırıyordum, fazlalığı kesiyordum. Sonunda lastik fazla küçülmüş ve tahtanın boyutunu kaplaması için yine gerdirmek zorunda kalıyordum. Bu seferde yapıştırdıktan sonra lastik bir süre sonra çekilmeye başlıyor ve kenarından kalkıyormuş. En azından benim yorumum böyle. Acaba yeni bir lastik alıp yapıştırdıktan sonra, sonraki yapıştırmalarda hiç gerdirmedenmi yapıştırsam
onurzaim Gönderim Zamanı: 13 Kasım, 2008 Gönderim Zamanı: 13 Kasım, 2008 Lastiği yapıştırırken elle hafif bastırmanız kafi. Öteki türlü lastik ufalmaya çalışırken yapıştırıcı lastiğin tutunması için gerekli tutuşu sağlamıyor olabilir.
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap