turushanovgu Oluşturma zamanı: 14 Ekim, 2008 Oluşturma zamanı: 14 Ekim, 2008 il temsilcisi, gençlik il müdürlüğüne bağlı kapalı spor salonunda hafta içi mesai saatlerinde sporcu olduğu taktirde salonun anahtarı verilerek spor yapabileceğimizi söyledi, trabzonlu arkadaşlara duyurulur, bu arada perşembe günü öğreden sonra K.T.Ü. kampüsünde birkaç arkadaş buluşacağız, ilgilenen varsa hep beraber buluşup oynayabiliriz
oMeR KuLoGLu Gönderim Zamanı: 14 Ekim, 2008 Gönderim Zamanı: 14 Ekim, 2008 Perşembe 16.00 da turushan abi ile kanuni kampüsündeki kapalı spor salonundayız.
turushanovgu Gönderim Zamanı: 14 Ekim, 2008 Yazar Gönderim Zamanı: 14 Ekim, 2008 tamam ömer ben erken geleceğim, belki erken gelen başka sporcular da olur, ibrahim hoca ile belki benim çekirgelerden biri de gelecek, gündüz trabzonda işleri var, kalabalık oluruz umarım
Hakan KIRIK Gönderim Zamanı: 15 Ekim, 2008 Gönderim Zamanı: 15 Ekim, 2008 Perşembe 16.00 da turushan abi ile kanuni ......tamam ömer ben erken geleceğim .... Merhabalar, bir TT-rating maçı yaparsınız artık.
oMeR KuLoGLu Gönderim Zamanı: 15 Ekim, 2008 Gönderim Zamanı: 15 Ekim, 2008 Merhabalar, bir TT-rating maçı yaparsınız artık. evet, şehirler arası ilk tt-rating maçımızı yapacağız :)
turushanovgu Gönderim Zamanı: 16 Ekim, 2008 Yazar Gönderim Zamanı: 16 Ekim, 2008 bugün arkadaşlarla trabzonda buluşup çok zevkli oyunlar çıkarttık, haberleşip bunu tekrarlamak lazım, trabzona veya rizeye gelebilecek arkadaşları bekliyoruz, giresun gümüşhane ve bayburttan da herkesi rize veya trabzonda görmek istiyoruz
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap