turushanovgu Oluşturma zamanı: 14 Ekim, 2008 Oluşturma zamanı: 14 Ekim, 2008 az önce trabzon il temsilcisi gürhan beyle telefonda konuştum, 26 ekimde akçaabat fatih kapalı spor salonunda gençler ve büyükler turnuvası yapılacağını söyledi, 1 gün öncesinde de minikler ve yıldızlar maçları yapılacak, ilgilenenlere duyurulur
oMeR KuLoGLu Gönderim Zamanı: 14 Ekim, 2008 Gönderim Zamanı: 14 Ekim, 2008 Müsait olursam bende katılacağım. Gelenlerle turnuvada görüşürüz...
miva Gönderim Zamanı: 17 Ekim, 2008 Gönderim Zamanı: 17 Ekim, 2008 daha ayrıntılı bilgisi olan arkadaşlar varsa yazarsa sevinirim yani geçen sene yapıldığı gibi parasal ödülle başarılı sporcular değerlendirmeye alınılacakmı trabzon belediyesi tarafından...
ErkanKiziltas Gönderim Zamanı: 19 Ekim, 2008 Gönderim Zamanı: 19 Ekim, 2008 giresundan 2-3 kişi biz de gelebiliriz büyükler ve gençler olarak.
ararat1973 Gönderim Zamanı: 19 Ekim, 2008 Gönderim Zamanı: 19 Ekim, 2008 Saati bellimi? Sanırım seyircide gerekecek :
takefiree Gönderim Zamanı: 19 Ekim, 2008 Gönderim Zamanı: 19 Ekim, 2008 dun idmanda belimi incittim.hafta sonuna kadar toparlarsam trabzon yapabilirim.salona yakin otel var mi?
turushanovgu Gönderim Zamanı: 20 Ekim, 2008 Yazar Gönderim Zamanı: 20 Ekim, 2008 erdinç hocam, hayırdır inşallah mersinden bu turnuvaya mı geleceksin, süpersin valla turnuva kayıtları saat 9da başlayacak, tunuvanın başlaması 10dan önce zor olur. seyirci olursa çok güzel olur ama pek sanmıyorum, sporcuların tek tük arkadaşlarından başka kimse gelmez
takefiree Gönderim Zamanı: 20 Ekim, 2008 Gönderim Zamanı: 20 Ekim, 2008 erdinç hocam, hayırdır inşallah mersinden bu turnuvaya mı geleceksin, süpersin vallaturnuva kayıtları saat 9da başlayacak, tunuvanın başlaması 10dan önce zor olur. seyirci olursa çok güzel olur ama pek sanmıyorum, sporcuların tek tük arkadaşlarından başka kimse gelmez ankaraya 2 kere sirf turnuva icin gitmstim.trabzonun nesi eksik ;) insallah belim duzelirse niyetim var.bilgi almak icin ararim zaten..saygilar
Myilik2002 Gönderim Zamanı: 20 Ekim, 2008 Gönderim Zamanı: 20 Ekim, 2008 ankaraya 2 kere sirf turnuva icin gitmstim.trabzonun nesi eksik ;)insallah belim duzelirse niyetim var.bilgi almak icin ararim zaten..saygilar Erdinç kardeşim, Geçmiş olsun. Bence belin kısa zamanda düzelir fakat protez forehandin biraz zor düzelir. Selamlar,
takefiree Gönderim Zamanı: 20 Ekim, 2008 Gönderim Zamanı: 20 Ekim, 2008 Erdinç kardeşim, Geçmiş olsun. Bence belin kısa zamanda düzelir fakat protez forehandin biraz zor düzelir. Selamlar, tesekkurler abi; : dogru soze ne denir ki :))))))))))))))))))))))))))
umur Gönderim Zamanı: 20 Ekim, 2008 Gönderim Zamanı: 20 Ekim, 2008 her ilde yapılacak mı yoksa sadece trabzona özel mi bu turnuva
turushanovgu Gönderim Zamanı: 20 Ekim, 2008 Yazar Gönderim Zamanı: 20 Ekim, 2008 bizimkisi 29 ekim cumhuriyet bayramına ilişkin cumhuriyet turnuvası, bu tür turnuvalar genelde her yerde yapılır, araştırmak lazım, herkes bulunduğu ilde masa tenisi il temsilcisini arayarak olup olmadığını öğrenebilir,
Guest cengiz52 Gönderim Zamanı: 23 Ekim, 2008 Gönderim Zamanı: 23 Ekim, 2008 ünyeden 2-3 kişi gelmeye çalışacağız. geniş katılımlı bir organizasyon olacağa benziyor. trabzon futbolda olduğu gibi masa tenisinde de ön plana çıkmaya başladı. il temsilcisini ve organizasyonu tertip eden diğer yetkilileri kutlluyorum. arkadaşlarla tekrar bir araya gelmek güzel olacak.....:)
turushanovgu Gönderim Zamanı: 24 Ekim, 2008 Yazar Gönderim Zamanı: 24 Ekim, 2008 az önce fatih spor salounu sorumulusu ile konuştum, masaların geldiğini sorun olmadığını söyledi, cengiz bey ve arkadaşlar ünyeden, erkan ve arkadaşları giresun bulancaktan, biz rize ve ilçelerinden geliyoruz, epey geniş katılımlı bir turnuva olacağa benziyor, pazar günü görüşmek dileğiyle
Guest Özhan Gönderim Zamanı: 25 Ekim, 2008 Gönderim Zamanı: 25 Ekim, 2008 Bensiz turnuva olur mu : Benim tahminime göre bu turnuvada ödül olmadığı için katılım az olcak... Ama bizim gibi masa tenisi aşıkları, maddi değil manevi bir sevgi olduğunu gösterecektir...
Guest Özhan Gönderim Zamanı: 27 Ekim, 2008 Gönderim Zamanı: 27 Ekim, 2008 Eeeevet... Turnuvamıza 5 ilden 32 kişi katıldı, kalite üst düzeydi... Grup maçlarında çok lezzetli maçlar vardı... Fakat ilk 8 e kalan iyi oyuncuları, eleme usulü ayırdılar Dereceye giren sporcular ; 1. Adem ( Giresun ) 2. Erkan ( Giresun ) 3. Şener ( Trabzon ) 4. Mustafa ( Trabzon )
ararat1973 Gönderim Zamanı: 27 Ekim, 2008 Gönderim Zamanı: 27 Ekim, 2008 Eeeevet...Turnuvamıza 5 ilden 32 kişi katıldı, kalite üst düzeydi... Grup maçlarında çok lezzetli maçlar vardı... Fakat ilk 8 e kalan iyi oyuncuları, eleme usulü ayırdılar Dereceye giren sporcular ; 1. Adem ( Giresun ) 2. Erkan ( Giresun ) 3. Şener ( Trabzon ) 4. Mustafa ( Trabzon ) Adem ve Erkan Beyi kutluyorum, güzel oynadılar.
Hakan KIRIK Gönderim Zamanı: 27 Ekim, 2008 Gönderim Zamanı: 27 Ekim, 2008 TT-rating üyeleri arasında maçlar oldu mu?
turushanovgu Gönderim Zamanı: 28 Ekim, 2008 Yazar Gönderim Zamanı: 28 Ekim, 2008 TT-rating üyeleri arasında maçlar oldu mu? üyelerden ben, gürkan, ömer ve çağdaş bulunuyorduk, fakat ne yazıkki denk gelmedi, inşallah 8-9 kasımdaki turnuvada rating maçları yaparız.
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap