ararat1973 Oluşturma zamanı: 9 Ekim, 2008 Oluşturma zamanı: 9 Ekim, 2008 Dhs h3 lastik almak istiyorum, kırmızı - 2.2mm, sıfır. Türkiyede satan dükkan yada site biliyormusunuz? Teşekkürler...
cagan Gönderim Zamanı: 9 Ekim, 2008 Gönderim Zamanı: 9 Ekim, 2008 www.fast-spin.com'da var. şu anda stok dışı..çok yakında burada yazıyo..ben kendisine gittigidiyor.com u tavsiye ettim..ordan alabilir..satan kişi de forumdan bir üye sanırım..hakan_a
Alper Yıldırım Gönderim Zamanı: 9 Ekim, 2008 Gönderim Zamanı: 9 Ekim, 2008 Nihat abinin dediğine göre Ağustosta fast-spin'e yeni dhs partisi gelecekti. Ne oldu acaba???
ararat1973 Gönderim Zamanı: 9 Ekim, 2008 Yazar Gönderim Zamanı: 9 Ekim, 2008 Fastspinde yok. Fastspine dhs ürünleri geleceğini duydum ama ne zaman gelecek ve tam olarak hangi ürünler gelecek bilmiyorum. Çağanın önerisiyle gittigidiyorda satan birinden alacağım. İstediğim gibi 2.2 kırmızı var. Tahminimce higher3 den daha yavaş ama daha spinli olacak bu h3. Yeni raketimle beraber oyun stilimde yeniden şekillendi. Artık topspin-atak oynamaya çalışıyorum. İşin tuhaf tarafı higher3 / focus3 ikilisi bu amaç için çok güzel bir kombi. Ancak h3 e karşı bir heves var, denemesem içim rahat etmeyecek. Durmak yok, tüketmeye devam
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap