ararat1973 Oluşturma zamanı: 8 Ekim, 2008 Oluşturma zamanı: 8 Ekim, 2008 Bazı masa tenisi vuruşlarını en güzel kim yapıyor? Bence; -Forhand loop: Ma Lin -Zıplama noktasında loop: Ma Long -Flip: Chuan Chih Yuan -Chop: Joo Se Hyuk vs...
Bora Gönderim Zamanı: 8 Ekim, 2008 Gönderim Zamanı: 8 Ekim, 2008 hepsinin kralını wang liqin yapıyor (chop haricinde). ama eski maçlarında bakarsak arada bir güzel choplar da yaptıgı olmuş.
cagan Gönderim Zamanı: 8 Ekim, 2008 Gönderim Zamanı: 8 Ekim, 2008 bence diğer her hareket için birsürü aday çıkar en iyi diyebileceğimiz..ama backhand topspin işin içine girince akla gelen tek isim var sanırım..oda Kalinikos Kreanga..
Canberk Gönderim Zamanı: 8 Ekim, 2008 Gönderim Zamanı: 8 Ekim, 2008 güzel chop yapanlardan biriside werner schlager
Champ Gönderim Zamanı: 9 Ekim, 2008 Gönderim Zamanı: 9 Ekim, 2008 En iyi forehand Atak :Wang Liqin-Ryu Seung Min En iyi Backhand Atak : Kalinikos Kreanga En iyi Defans :Joo se Hyuk En iyi Servis :Ma Lin-Alexia Smirnov En iyi blok :Jan Ove Waldner-Validimir Samsonov-Werner Schaleger En iyi loop :Vladimir Samsonov-Joergen Persson
ararat1973 Gönderim Zamanı: 9 Ekim, 2008 Yazar Gönderim Zamanı: 9 Ekim, 2008 Dünyanın en iyi backhandi bir penholdda var bence o da Wang Hao. Forehand ise Wang Liqin olsa gerek. Wang Hao nun bh i çok güzel. Ben, topspinide en iyi onun yaptığını düşünüyorum. Gerçi, burada bahsi geçen adamlar, masa tenisinin en iyileri. Dolayısıyla bütün hareketleri güzel yapıyorlar. Bir tek farkla, Wang Hao nunki onlardan biraz fazla :
Alper Yıldırım Gönderim Zamanı: 10 Ekim, 2008 Gönderim Zamanı: 10 Ekim, 2008 Ben Wang Hao'nun BH spinlerinin hayranıyım. Bence BH konusunda Kreanga'dan daha iyi. (Penholder'a büyük sempatim var)
Guest cannibal1313 Gönderim Zamanı: 19 Kasım, 2008 Gönderim Zamanı: 19 Kasım, 2008 loop flip chop ne:) teknik terimlerin hepsi forumun sitesinde mevcut.... daha doğrusu sitenin forumunun sitesinde :
Emre Adıgüzel Gönderim Zamanı: 20 Kasım, 2008 Gönderim Zamanı: 20 Kasım, 2008 servis ve atak fh ile bh da en iyiler arasında timo boll de var unutmamak lazım kimse söylememiş ben soyleyeyim onu da :gulumse:
onurzaim Gönderim Zamanı: 20 Kasım, 2008 Gönderim Zamanı: 20 Kasım, 2008 servis ve atak fh ile bh da en iyiler arasında timo boll de var unutmamak lazım kimse söylememiş ben soyleyeyim onu da :gulumse: Timo Boll u beğenmiyorum ben. Sanki her topa aynı vuruyor hissi veriyor. Forhand spini bence en yakışıklı eskilerden Kong Linghui çekiyor.
deva sarjan Gönderim Zamanı: 20 Kasım, 2008 Gönderim Zamanı: 20 Kasım, 2008 bekend, oh sang eun,waldner fh kesme, chtchetinine
Guest frknxx Gönderim Zamanı: 29 Kasım, 2008 Gönderim Zamanı: 29 Kasım, 2008 forehand spinde wang liqin çok iyi backhandde ise kreanga muhteşem
Emre Adıgüzel Gönderim Zamanı: 29 Kasım, 2008 Gönderim Zamanı: 29 Kasım, 2008 Timo Boll u beğenmiyorum ben. Sanki her topa aynı vuruyor hissi veriyor. Forhand spini bence en yakışıklı eskilerden Kong Linghui çekiyor. tamam kong linghui de ii ama timo nun yeri bi ayrı ve de o şuan oynuyor...
Emre Adıgüzel Gönderim Zamanı: 29 Kasım, 2008 Gönderim Zamanı: 29 Kasım, 2008 forehand spinde wang liqin çok iyi backhandde ise kreanga muhteşem bh da krenga bence de
Enduro Gönderim Zamanı: 2 Aralık, 2008 Gönderim Zamanı: 2 Aralık, 2008 bh da krenga bence de Birisi backhand mi dedi? http://www.youtube.com/watch?v=v1A5JjqQpVs
guvenozbayrak Gönderim Zamanı: 2 Aralık, 2008 Gönderim Zamanı: 2 Aralık, 2008 teknik terimlerin hepsi forumun sitesinde mevcut.... daha doğrusu sitenin forumunun sitesinde : Ne teknik terimler ya! İç, dış, kesme, itme gibi avam türkçe değiller. Üstün uygarlık dili ingilizce terimler.
notsniw Gönderim Zamanı: 2 Aralık, 2008 Gönderim Zamanı: 2 Aralık, 2008 Birisi backhand mi dedi? http://www.youtube.com/watch?v=v1A5JjqQpVs 18 bh spin.... sayı sonunda kolunu tutuyor schlager... dikkat ettiniz mi top baya yavaş gidip geliyor, eskiden böylemiydi spinler...
Emre Adıgüzel Gönderim Zamanı: 2 Aralık, 2008 Gönderim Zamanı: 2 Aralık, 2008 Birisi backhand mi dedi? http://www.youtube.com/watch?v=v1A5JjqQpVs yaw burada ismi gecen oyuncuların illa ki her yonleri cok üstün ama bi timo boll hayranı olarak bu sayıyı izleyince sonucu itibariyle sevindim dogrusu : bu da krenga bh çok iyi gozükmüyor ama güzel bi sayı... slm lar
Emre Adıgüzel Gönderim Zamanı: 2 Aralık, 2008 Gönderim Zamanı: 2 Aralık, 2008 18 bh spin.... sayı sonunda kolunu tutuyor schlager... dikkat ettiniz mi top baya yavaş gidip geliyor, eskiden böylemiydi spinler... eee kolay degil tabi...o kadar sık hem de bh vurmak... :gulumse:
Guest Eko72 Gönderim Zamanı: 2 Aralık, 2008 Gönderim Zamanı: 2 Aralık, 2008 Peki bizim süper ligde sizce en iyi kimler ?
Emre Adıgüzel Gönderim Zamanı: 2 Aralık, 2008 Gönderim Zamanı: 2 Aralık, 2008 Peki bizim süper ligde sizce en iyi kimler ? ben fenerbahçe den irfanı begeniyorum...
Guest Özhan Gönderim Zamanı: 23 Aralık, 2008 Gönderim Zamanı: 23 Aralık, 2008 Sanırım KREANGA nın üstüne Backhand Spin yok di mi :
Guest haralambos Gönderim Zamanı: 2 Ocak, 2009 Gönderim Zamanı: 2 Ocak, 2009 İyi de bütün bu adamları nerede izliyorsunuz da beğeniyorsunuz. Masatenisi TV yayına mı başladı :))
ararat1973 Gönderim Zamanı: 2 Ocak, 2009 Yazar Gönderim Zamanı: 2 Ocak, 2009 İyi de bütün bu adamları nerede izliyorsunuz da beğeniyorsunuz. Masatenisi TV yayına mı başladı :)) Birçok site var ancak ben you tube tan izliyorum. Sözgelimi ma lin vs yaz arat videolar çıkar, yada wang hao vs yaz arat...
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap