Guest p.pardus Oluşturma zamanı: 7 Ekim, 2008 Oluşturma zamanı: 7 Ekim, 2008 MASA TENİSİNİN USTALARI MASADAN UZAKTA OYNAYAN ÇOK İYİ OLMASADA İYİ SEVİYELİ BİR OYUNCUYA HANGİSİNİ TAVSİYE EDERLER. TAHTA ALMAK İSTİYORUM BİLGİLERİNİZ İÇİN TEŞEKKÜRLER.
Guest Ömer Faruk Yılmaz Gönderim Zamanı: 8 Ekim, 2008 Gönderim Zamanı: 8 Ekim, 2008 MASA TENİSİNİN USTALARI MASADAN UZAKTA OYNAYAN ÇOK İYİ OLMASADA İYİ SEVİYELİ BİR OYUNCUYA HANGİSİNİ TAVSİYE EDERLER. TAHTA ALMAK İSTİYORUM BİLGİLERİNİZ İÇİN TEŞEKKÜRLER. Petr Korbel masadan uzak oyuna pek elverişli değil bilgin olsun ...
Emre İmamoğlu Gönderim Zamanı: 8 Ekim, 2008 Gönderim Zamanı: 8 Ekim, 2008 Petr Korbel masadan uzak oyuna pek elverişli değil bilgin olsun ...
Guest Ömer Faruk Yılmaz Gönderim Zamanı: 8 Ekim, 2008 Gönderim Zamanı: 8 Ekim, 2008 Benim kullandığım kadarıyla öyle ama lastikten kaynaklanıyo olabilir ...
cagan Gönderim Zamanı: 8 Ekim, 2008 Gönderim Zamanı: 8 Ekim, 2008 Benim kullandığım kadarıyla öyle ama lastikten kaynaklanıyo olabilir ... lastiktendir skyline atmıyo işte
Omer Gönderim Zamanı: 9 Ekim, 2008 Gönderim Zamanı: 9 Ekim, 2008 Balsacarboyu tavsiye etmem, ben oynadim ve diger tahtalara gore pek iyi degil. Masadan uzak oynuyorsan ikisini de tavsiye etmem. Hizli bir tahtaya yumusak orta hizli lastik alirsan daha uygun olur bence..
Guest tackiness Gönderim Zamanı: 1 Kasım, 2008 Gönderim Zamanı: 1 Kasım, 2008 bence balsa carbo x5 senin için iyi bir seçim olabilir hem de bu raket sana kontrol de sağlayabilir lastiklerin nasıl bilmiyorum ama onlara göre kontrol de sağlayabilirsin bir de balsa carbo x3 var o daha da kontrollüdür eğer kontrol istiyorsan
Recommended Posts