erdemmm296 Oluşturma zamanı: 6 Ekim, 2008 Oluşturma zamanı: 6 Ekim, 2008 bu lastikleri deneyenler deneyimlerini aktarırsa sevinirim clou kullanıyordum sizce hangisini almalıyım??
Guest joo se hyuk Gönderim Zamanı: 7 Ekim, 2008 Gönderim Zamanı: 7 Ekim, 2008 bu lastikleri deneyenler deneyimlerini aktarırsa sevinirim clou kullanıyordum sizce hangisini almalıyım?? Joola shark yasak diye biliyorum..
erdemmm296 Gönderim Zamanı: 7 Ekim, 2008 Yazar Gönderim Zamanı: 7 Ekim, 2008 yasak mı :S bu lastik yeni çıkmadı mı :S
Guest pasolenk Gönderim Zamanı: 11 Ekim, 2008 Gönderim Zamanı: 11 Ekim, 2008 yasak değil aksine yasaklı tırtıkların yerine alternatif olarak üretilen tırtıklardan birisi; ayrıca avrupa şampiyonası genç bayanlarda final oynayan alman genç milli takım oyuncusu amelie solja daha önce joola fakir'le oynuyordu ve yeni sezonda shark'la devam edeceğini;bu pütürün yasaklanan eski pütürlere en iyi alternatif olduğunu söylemiş(e tabi biraz da joola sponsorluğundan kaynaklı reklam kokan hareketler bunlar :gulumse: )
erdemmm296 Gönderim Zamanı: 15 Ekim, 2008 Yazar Gönderim Zamanı: 15 Ekim, 2008 shark la oynayan herhangi birinden bi tavsiye duysam alıcamda kesin bi karar veremiorum ama bu gidişle alıcam amelie solja kendini ateşe atmaz :)
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap