Melekber Oluşturma zamanı: 21 Eylül, 2008 Oluşturma zamanı: 21 Eylül, 2008 26 Eylül'de eurosport'ta 20.30 (19.30 uk time) Masatenisi Dünya Şampiyonası naklen... 27 Eylül 19.30 (18.30) naklen... 28 Eylül 18.30 (17.30) banttan İlgilenen arkadaşlara selamlarımla...
Melekber Gönderim Zamanı: 23 Eylül, 2008 Yazar Gönderim Zamanı: 23 Eylül, 2008 Bu duyurum kimsenin ilgisini çekmedi mi? En azından bir teşekkür yazısı görmek isterdim doğrusu... :
Guest ktm Gönderim Zamanı: 23 Eylül, 2008 Gönderim Zamanı: 23 Eylül, 2008 Bu duyurum kimsenin ilgisini çekmedi mi? En azından bir teşekkür yazısı görmek isterdim doğrusu... : Ben yazıyı okudum çok memnun oldum ama teşekkür etmek aklıma geldi ama unuttum.Teşekkür etmenin zamanı olmaz diyelim ,Teşekkürler Melekber. ktm
Saadettin Gönderim Zamanı: 23 Eylül, 2008 Gönderim Zamanı: 23 Eylül, 2008 Bu duyurum kimsenin ilgisini çekmedi mi? En azından bir teşekkür yazısı görmek isterdim doğrusu... :Kocaman teşekkürler...
Alper Yıldırım Gönderim Zamanı: 23 Eylül, 2008 Gönderim Zamanı: 23 Eylül, 2008 Ben içimden etmiştim ::D::
Guest Knife Gönderim Zamanı: 23 Eylül, 2008 Gönderim Zamanı: 23 Eylül, 2008 Duyurun için teşekkürler.... Seni takip ediyoruz.Lütfen arada böyle güzel bilgiler ver...
Bora Gönderim Zamanı: 23 Eylül, 2008 Gönderim Zamanı: 23 Eylül, 2008 öncelikle duyuru için teşekkürler =) ancak izninizle küçük bir düzeltme yapmak istiyorum. dünya şampiyonası değil 'dünya kupası'. son dünya şampiyonası geçen sene zagreb te oynanmıştı. seneye ise yokohama/japonya 'da oynanacak. 2 senede bir düzenleniyor yani.
Guest Ahmet_Ok Gönderim Zamanı: 24 Eylül, 2008 Gönderim Zamanı: 24 Eylül, 2008 eywallah desek :P güzel haber ..bideizleyebilirsek daha güzel olur heralde ..teşekkürler..
Çoppır Gönderim Zamanı: 24 Eylül, 2008 Gönderim Zamanı: 24 Eylül, 2008 Merhaba Şükran,şükran,Thanks a lot,Danke Schön,Mercie Bien,Gracias,grazie mille, mutişekkirem,Spasibo ,şi şi,Doomo arigatoo gozaimashita,velhasıl teşekkürler Melekekber!
Guest Knife Gönderim Zamanı: 24 Eylül, 2008 Gönderim Zamanı: 24 Eylül, 2008 Eurosoprt UK'yi PC 'den izleyebileceğimiz bir link buldum. http://www.livewtv.com/sports/eurosport_ru.htm daha düzgün link bulan varsa lütfen bildirsin....
Melekber Gönderim Zamanı: 25 Eylül, 2008 Yazar Gönderim Zamanı: 25 Eylül, 2008 Biraz zorlama işe yaradı galiba... : Bu arada 28 Eylül programında değişiklik yapmışlar...00.00 UK (Dolayısıyla bizde 29 Eylül 01.00 de banttan yayınlayacaklar,umarım)...Tamam tamam başka teşekkür beklemiyorum... : Bora'nın düzeltme ve bilgilendirmesi için teşekkür ediyorum.Hassasiyetiniz için çok çok teşekkür ediyorum... Not:Saatlerde değişiklik yapılabilir
Melekber Gönderim Zamanı: 27 Eylül, 2008 Yazar Gönderim Zamanı: 27 Eylül, 2008 MerhabaŞükran,şükran,Thanks a lot,Danke Schön,Mercie Bien,Gracias,grazie mille, mutişekkirem,Spasibo ,şi şi,Doomo arigatoo gozaimashita,velhasıl teşekkürler Melekekber! SerhatAbi'RS,ben de teşekkür ediyorum,ama,lütfen yanlışımı düzeltip,tamamlar mısınız? Şükran=Arapça Thank a lot=İng. Danke schön=Alm. Merci bien=Fr. Gracias=İsp. Grazie mille=İtalyanca Müteşekkirem=Azeri Şi şi= ? Doomo argatoo gozaimashita= Arjantin dili ? Ya da dersime ben çalışayım...Hoşcakalın... Bu arada pek izlenemese de Dünya Kupası grup maçlarında; Wang Hao- Shlager = 4-0 (?) Kreanga -Timo Boll =4-2 Ocharov- M.Saive =4-3 Wang Hao- Chuan =4-1 Timo Boll- ? =4-0 Bugün saat 20.30 (19.30 UK) maçlar devam edecek...
cagan Gönderim Zamanı: 27 Eylül, 2008 Gönderim Zamanı: 27 Eylül, 2008 şu an eurosports da çeyrek final maçları yayında..ilk maçta Wang Hao,Ovtcharov'u 4-1 ile geçti ve şu an oynanmakta olan Kreanga-Joo See Hyuk maçının galibiyle yarı finalde karşılaşacak..(setlerde Kreanga 3-1 önde)..diğer eşleşmelerde Timo Boll ,Ryu Seung Min ile karşılaşacak..ardından Ma-Long -Werner Schlager maçı oynanacak ve 4 üncü ve son yarı finalist belli olacak..
Canberk Gönderim Zamanı: 27 Eylül, 2008 Gönderim Zamanı: 27 Eylül, 2008 flaş bir haber de ben vereyim kreanga KC tahtayla oynamıyor kameraman çok yakından çekti raketi ve bizzat gördüm bu tahtayla oynuyor bu arada joo see hyuk u 4-2 yendi
cagan Gönderim Zamanı: 27 Eylül, 2008 Gönderim Zamanı: 27 Eylül, 2008 timo boll 4-0 ile çok rahat geçti ryu seung min'i..
Canberk Gönderim Zamanı: 27 Eylül, 2008 Gönderim Zamanı: 27 Eylül, 2008 e kim dedi ki kc ile oynuyor diye? öyle bi söylenti vardı:)
turushanovgu Gönderim Zamanı: 28 Eylül, 2008 Gönderim Zamanı: 28 Eylül, 2008 proların çoğu st sapla oynuyor, bizde ise halen fl sap ağırlıkta, halbuki st ile özellikle bh'de bilek hareketlerini çok daha yapmak mümkün
Emre İmamoğlu Gönderim Zamanı: 28 Eylül, 2008 Gönderim Zamanı: 28 Eylül, 2008 proların çoğu st sapla oynuyor, bizde ise halen fl sap ağırlıkta, halbuki st ile özellikle bh'de bilek hareketlerini çok daha yapmak mümkün Çinlilerin de (shakehand oynayanlar için tabii) benim bildiğim hepsi FL kullanıyor.
turushanovgu Gönderim Zamanı: 28 Eylül, 2008 Gönderim Zamanı: 28 Eylül, 2008 çinlileri ayrı bir sınfta değerlendirmek daha uygun olur zaten, çinli prolar ve diğer prolar diye
turushanovgu Gönderim Zamanı: 28 Eylül, 2008 Gönderim Zamanı: 28 Eylül, 2008 kreanga alttaki resimdeki st tahta ile oynuyor, ben yıllardır fl sapla oynuyorum fakat geçenlerde st saplı tahta aldım, bütün fikirlerim değişti, oynaması çok rahat
turushanovgu Gönderim Zamanı: 28 Eylül, 2008 Gönderim Zamanı: 28 Eylül, 2008 kreanga bryce lastik kullanmış, solusyonsuz bir işe yaramayan bu lastiği nasıl kullanıyor acaba, yoksa yasak bu kupada uygulanmıyor mu??
Enduro Gönderim Zamanı: 28 Eylül, 2008 Gönderim Zamanı: 28 Eylül, 2008 kreanga bryce lastik kullanmış, solusyonsuz bir işe yaramayan bu lastiği nasıl kullanıyor acaba, yoksa yasak bu kupada uygulanmıyor mu?? Schlager'de SC+Bryce Hard ile oynuyormuş diye okumuştum bir yerlerde. Yapıştırmadan SC+Bryce Hard ile oynayacağına beyzbol sopası ile oynasa daha iyi olur aslında. :)
cagan Gönderim Zamanı: 28 Eylül, 2008 Gönderim Zamanı: 28 Eylül, 2008 yarı final maçları : 4-Wang Hao-Kalinikos Kreanga-2 4-Timo Boll-Ma Long-3 final maçı: 4-Wang Hao-Timo Boll-1 3 üncülük maçı: 4-Ma Long-Kalinikos Kreanga-1
Bora Gönderim Zamanı: 28 Eylül, 2008 Gönderim Zamanı: 28 Eylül, 2008 17:40 da yayınlayacakları final maçını vermediler.
turushanovgu Gönderim Zamanı: 28 Eylül, 2008 Gönderim Zamanı: 28 Eylül, 2008 final maçı ne oldu, sonucunu bilen var mı?
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap