turushanovgu Oluşturma zamanı: 11 Eylül, 2008 Oluşturma zamanı: 11 Eylül, 2008 bir topa müdahale ederken lastiğin kenar kısmını masaya çarptım ve hybrid tahtanın son siyah katmanı hafifçe ayrıldı, en uygun hangi yapıştırıcıylla yapıştırmak gerekir, başına gelen var mı?
Remzi Sarioglu Gönderim Zamanı: 11 Eylül, 2008 Gönderim Zamanı: 11 Eylül, 2008 bir topa müdahale ederken lastiğin kenar kısmını masaya çarptım ve hybrid tahtanın son siyah katmanı hafifçe ayrıldı, en uygun hangi yapıştırıcıylla yapıştırmak gerekir, başına gelen var mı? BISON POWER GLUE ENDUSRIAL Kullanmanı tavsiye ederim. Ama dikkatli ol parmakların birbirine yapışmasın. Yapışkanı az miktarda döktükten sonra ayrılan yeri 30 saniye kadar birleşik tutmak gerekiyor. İyi çalışmalar Not: lastik yapıştırırken denemeyin.
turushanovgu Gönderim Zamanı: 12 Eylül, 2008 Yazar Gönderim Zamanı: 12 Eylül, 2008 japonla denedim, şimdilik tuttu gözüküyor, ayrılmayacak gibi görünüyor, eğer sorun çıkarsa dediğiniz yapıştırıcıyı alırım hemen, teşekkürler
Eroll Gönderim Zamanı: 12 Eylül, 2008 Gönderim Zamanı: 12 Eylül, 2008 Hybrid wood'da son katmanın ayrılması benimde başıma geldi. Japonla hallettim. Ama bu tahtanın kötü bir özelliği bu katman ayrılması.
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap