Guest Mekansız666 Oluşturma zamanı: 8 Eylül, 2008 Oluşturma zamanı: 8 Eylül, 2008 Dr.Neubauer Special Defence Dr.Neubauer Boomerang Classic Dr.Neubauer Monster Classic Dr.Neubauer Gorilla ve Grizzly Bu lastikler hakkında fikir ve yorumlarınızı beyan etmenizi istiyorum.. Sevgiler..
Guest Fadıl Olguner Gönderim Zamanı: 8 Eylül, 2008 Gönderim Zamanı: 8 Eylül, 2008 Dr.Neubauer Special DefenceDr.Neubauer Boomerang Classic Dr.Neubauer Monster Classic Dr.Neubauer Gorilla ve Grizzly Bu lastikler hakkında fikir ve yorumlarınızı beyan etmenizi istiyorum.. Sevgiler.. Special Defence klasik defans icin uzaktan topu kesmede kullanılan duz bir lastiktir.Ben kullandım ama dogrusu bana cok etkili gelmedi.Tekrar Frienship 729 a dondum. Boomerang Classic Dr Neubauer in sozde yasaklanan uzun puturleri yerine cıkarttıgı lastik.Fazla etkisi olmayan cin puturlu lastiklerinin bir benzeri. Kısa bir denemeden sonra bıraktım Monster Classic cok suratli .duz lastige yakın oynama sekli olan uzun putur.Verilecek paraya degmez. Gorilla ve Grizzly iste etkili ve verilecek paraya degecek lastikler bunlar.Yalnız bu lastiklere alısmak uzun calısma ve sabır istemektedir.Dr Neuberin son cıkardıgı DVD bayagı yardımcı oluyor.Gorilla ve Grizzly ile ilgili baska bilgileri yine bu formda bulabilirsiniz
Guest Mekansız666 Gönderim Zamanı: 9 Eylül, 2008 Gönderim Zamanı: 9 Eylül, 2008 Teşekkürler Fadıl ve Ongun agabeyler (o:
Guest Aydın Ungan Gönderim Zamanı: 13 Eylül, 2008 Gönderim Zamanı: 13 Eylül, 2008 Merhaba Ben tahta olarak Dr.Neubauer Buldozer ile oynuyorum..Sert lastiklerde ve masaya yakın oyuncular için mükemmel sonuç veriyor selamlar
Guest Fadıl Olguner Gönderim Zamanı: 14 Eylül, 2008 Gönderim Zamanı: 14 Eylül, 2008 Bulldozer gercekten guzel bir tahta.Normal raket yuzeyinden buyuk ve kalın olması ilk anda bazı tereddutlere neden olsa bile insan cabucak alısıyor.Blokta gelen spin ve surati emerken,atakta inanılmaz bir surat veriyor.Balsa dan yapılan bu tahta nın Gorilla ve Grizzly icin ideal oldugu iddia edilse de ben sahsen Hallmark Aurora kullanıyorum.Selamlar
Recommended Posts